Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustVaevalt seal midagi huvitavaks läheb.City põleb läbi nagu lambipirn.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMängulises mõttes olen sinuga täiesti nõus. Huvitav saab olema jälgida Bridge ja Terry käitumist väljakul. Kahjuks nende positsioonid välistavad väga tiheda kokkusattumise väljakul.
Eilsest karikamängust ka paar mõtet. Minu meelest võiks Ferreira ka mõnes väheke tähtsamas mängus koosseisu mahtuda. Väga terav ja resultatiivne tüüp eilse mängupildi põhjal. Sturridge sai ka jala valgeks, mis tal karikasarjas ikka ja jälle kenasti õnnestub. Saksa Tank ja Kalou rehabiliteerisid end õige pisut, kuid eks tükk maad ole veel minna. Kaitse eile ka täitsa nitševoo, eriti kui arvestada asjaolu, et Terry käis naisega kohvikus juttu ajamas, Ashley kodus oli ja Ivan pingil Tetrist mängis.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustEilsest karikamängust ka paar mõtet. Minu meelest võiks Ferreira ka mõnes väheke tähtsamas mängus koosseisu mahtuda. Väga terav ja resultatiivne tüüp eilse mängupildi põhjal.
Kommentaar
-
Esimene mäng Cityga on raudselt hype üleval et oi per*e, rebivad üksteisel pead otsast. Aga vaevalt et kui juba korduskohtumine Cityga või koondisemäng on, siis enam selline atmosfäär on. Ei välista muidugi, aga ma ei usu et see mingi lõpmatu vendetta on.
Nõustun selle Ferreira teemaga. Üks liigutus ei tee mehest superstaari. Poiss juba 31, las pigem Ivanovic ja Bosingwa kordamööda möllavad seal - pealegi saab Ivanovic praegu täiesti super tööga hakkama, ainult kiidusõnad talle, isegi kui arvasin algul et tehnikast ja kiirusest Bosingwaga võrreldes jääb vajaka.Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustaga muredest r22kides, siis, mida kaas sinised Joe Cole tulevikust arvavad? Me k6ik teame, et sydames on ta t6eline true blue, aga selle hooaja esitused tekitavad minus v2he muret. No ja leping suvel l6ppemas kah...
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustSee pressi poolt peedistamine hakkab juba 2ra tyytama.
aga muredest r22kides, siis, mida kaas sinised Joe Cole tulevikust arvavad? Me k6ik teame, et sydames on ta t6eline true blue, aga selle hooaja esitused tekitavad minus v2he muret. No ja leping suvel l6ppemas kah...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustNonii, punased lahkuvad Liverpoolist täna nulliga, seda enam on võit kohustuslik.Tõdemusi laudast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar