Kes selle puujala lööma lasi ? :O It's getting worst for him!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustEi ole vaja seda Terryt sinna väljakule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Anarhist Vaata postitustKusjuures paljud on sinu puhul samal arvamusel.
Kommentaar
-
Lõpp hea, kõik hea. Sel hooajal enam Stoke'iga kohtuma ei pea Kahest Stokega mängust sel hooajal 6 punkti (minu meelest möödunud hooaegadel on vähe kehvemini läinud, parandage mind, kui eksin) ja senimaani olen arvamusel, et liiga üks ebamugavamaid vastaseid. Aga mäng ise täitsa nauditav - II poolaeg muidugi kõvasti parem kui esimene. Lampsilt väga soliidne pennal, Hazardilt ka eriline maasikas ja away fännid olid ka täitsa tasemel. Frankie sai kõvasti supporti toetajatelt. Waltersite peres tuleb tõenäoliselt kaunis sõnaaher ja piinlikus vaikuses veedetud õhtusöök
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustLõpp hea, kõik hea. Sel hooajal enam Stoke'iga kohtuma ei pea Kahest Stokega mängust sel hooajal 6 punkti (minu meelest möödunud hooaegadel on vähe kehvemini läinud, parandage mind, kui eksin) ja senimaani olen arvamusel, et liiga üks ebamugavamaid vastaseid. Aga mäng ise täitsa nauditav - II poolaeg muidugi kõvasti parem kui esimene. Lampsilt väga soliidne pennal, Hazardilt ka eriline maasikas ja away fännid olid ka täitsa tasemel. Frankie sai kõvasti supporti toetajatelt. Waltersite peres tuleb tõenäoliselt kaunis sõnaaher ja piinlikus vaikuses veedetud õhtusöökFORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustKahest Stokega mängust sel hooajal 6 punkti (minu meelest möödunud hooaegadel on vähe kehvemini läinud, parandage mind, kui eksin)
1:0 drogba väravast kodus 68 min
teine 0:0 viik
Kommentaar
-
Eden fooken Hazard. Muud nagu polegi. Kui paar pallilt ära trügimist välja jätta, siis seda venda oli lust vaadata. Mees oskab palliga häid asju teha ja teravust luua. (puusalt tulistan, aga tea, kas premmis rohkem vigu võitnud mängijat ongi?) Seni oli ainult finisheerimine see osa ta mängust, mis veits nagu juust oli. Aga tänane litakas oli täitsa numps.
Mata ja viimane pall kasti(s) olid võrdlemisi kahvatud. Pennal oli softikas.
Nagu eespool öeldi, sellest sitast nüüd selleks hooajaks lahti. Alati hea uudis.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustHomme võiks Manu siis Liverpoolile kaotada, mis pole võimatu ja Arsenal-Man C (viiiki?, kui kaotab City tuleb Arsenal lähemale, kui Arsenal siis läheb City jällegi kaugemale.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustJa see on relevantne kuidas?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar