Peale eilset mängu on Terry kapitaano käepaela kandud 324s kohtumises sinisärkide eest, mis on ühtlasi klubi rekord koos legendaarse Ron "Chopper" Harrisega. Mõlemad täkud siis:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Florent and the Machine. Flo on ilmselt üks parima löögitehnikaga mängijaid, keda ma näinud olen. Suudab imehästi oma lööki kontrollida, ükskõik mis asendist ei lööks. Aga samas, tegemist oli siiski Pompey'ga, kes andispeale kaotusseisu langemist lihtsalt jube palju ruumi Lampsile keskväljal - siis hakkas loomulikult ka mäng sujuma. Van Aanholti kohta pean sõnu sööma, teravam kui Zhirkov, vähese ajaga suutis 2 supertsenderdust anda.
Hooaja koomiku auhind on hetkel Drogba käes.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustHooaja koomiku auhind on hetkel Drogba käes.
suudaks mees ka CLi pingelistes olukordades nii khuuliks jääda, oleks vimplit väärt.
kutid - kõvatan teil veits - tõmbade suvel scouserite transa endale kui ta minna tahab?buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustKas carvalho sai tõsiselt vigastada? väga ei näinud olin teiste asjade pahuksis.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkullapritse!
kutid - kõvatan teil veits - tõmbade suvel scouserite transa endale kui ta minna tahab?Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkullapritse!
suudaks mees ka CLi pingelistes olukordades nii khuuliks jääda, oleks vimplit väärt.
kutid - kõvatan teil veits - tõmbade suvel scouserite transa endale kui ta minna tahab?
Lisaks hetkelise vigastatute nimekirja kah: Essien, Bosingwa, A. Cole, Carvalho, Ivanovic, Zhirkov, Hilario, Belleti. Väiksed kõksud peaks olema Ballackil, Sturridgel ja Drogbal
Onu Roman
Kommentaar
-
Malouda parim positsioon on ikkagi üks kahest tiirlevast positsioonist Drogba taga. Saab hakkama ka vasakkaitses ja vasaku keskvälja mehena tavalises 3-mehelises liinis.
Algselt postitas alvarez Vaata postitustMilner või Gabby.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Mitte midagi muud ei saa öelda, kui et super performance. Tiimi nagu Aston Villat hävitada seitsme väravaga ütleb juba iseenesest mängu kohta kõik ära. Lampard, Zhirkov, Deco, Malouda olid peajagu kõigist üle. Ferreira, Mikel ja Anelka tegid ka üsna hea mängu, Joe Colelt taaskord kergem püttiläinud mäng.
Ootamatu seis, aga vääritult võetud. KTBFFHAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
MINDBLOWING!
Ma ei oodanud mitte midagi sellist, nagu täna 90+paari lisaminuti jooksul juhtus. Tiim oli täiesti super, mõndade vead tehti tasa täiesti super mänguga. Anelka rabas kui hull seal ees terve mängu aja. Kalou värava eeltöö oli lihtsalt super! Ma olen rabatud!
4 väravat Lampardit, sellist nalja nägi viimati vist Derby vastu paar hooaega tagasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar