320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    ei näita. juhuslikke sündmusi, jalgpallimängude tulemusi ja ka majanduse arenguid polegi võimalik ette näha.
    sina ja ansip ei suuda eesti majanduse põhja laskmist ja räige hinnatõusu toomist juba ammu veenvalt välja vabandada. nurka, kaks.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

    Kommentaar


      Algselt postitas Martin Vaata postitust
      sina ja ansip ei suuda eesti majanduse põhja laskmist ja räige hinnatõusu toomist juba ammu veenvalt välja vabandada. nurka, kaks.
      EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.EURO. EURO. EURO.
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

      Kommentaar


        Turnbull, Ferreira, Bruma, Ivanovic, VanAanholt, Ramires, McEachran, Malouda, Kakuta, Sturridge, Drogba

        Subs: Hilario, Anelka, Kalou, Mikel, Clifford, Mellis, Sala

        Kommentaar


          koosseis...me likey likey

          Kommentaar


            tuli ära aga siiski läbi ussim*nni
            krt
            PES.PLANET

            Kommentaar


              Esimene poolaeg oli väga nõrk, kuid teisega võib täitsa rahule jääda. Noored näitasid päris head mängu, eriti Sturridge.

              Kommentaar


                Paistab, et hoolimata rutiinseteks saanud kaotustest, suudeti siiski täna võit välja pigistada. Raisati küll väga palju lootustandvaid olukordi, kuid 3 punkti on see, mis määrab lõpuks.

                Kommentaar


                  McEachranilt palju valesööte esimene poolaeg, Ramireselt hea teine poolaeg, Malouda ei viitsi midagi teha, Drogbal on malaaria, Brumal on sitt positsioonivalik, Sturridge hoiab palli üle ja püüab kõvasti, Ivan on loom ja Kalou peaks edaspidi kasvõi 10. minutil vahetusest sisse tooma, ärge teda ainult algkoosseisu laske, muidu jookseb kõrvade vahel midagi kokku.

                  Kommentaar


                    Teravuse ja oskuste poolest ei saanudki aru, et Cashley aseme Van Aanholt oli. Väga ilus mäng tema poolt. Ja mina küll ei tajunud, et Ramires hea oleks olnud, ei esimene ega ka teine poolaeg. Bruma kohta niipalju, et parem oli ta igaljuhul kui Ferreira keskel. Seekord Ferreira küll paska ei pannud aga siiski, ei saa aru ma, miks selline mees üldse platsile saab.

                    Kommentaar


                      Tegemist oli siiski suht pingevaba m2nguga ja mina v2ga r66mus, et noored m2nguaega said.
                      Esimene pool tundi oli yldse paras v2gistamine, aga sealt edasi l2ksime aina paremaks ja kah noored leidsid munandid yles ja m2ngisid v2ga julgelt (Y)
                      Joshi teine poolaeg oli kyll suurep2rane...j2lgisin teda pidevalt, no jaa ei lasknud fyysiliselt endale 2ra keerata ning ta s88dud olid enamasti v2ga teravad v6i 6iged valikud. Kui poiss samamoodi j2tkab ning m2nguaeg siin ja seal korjab, siis 20 aastaselt on ta raudpolt meil algkoosseisu poiss. Tegemist siiski 17 aastase nagamanniga
                      Van Aanholt on mulle alati v2ga positiivse mulje j2tnud.Jube hea m2ng talt, eriti kahju, et see pomm posti lendas. Tegelikult eelistaks teda Yurile vasakkaitses kasutada, kui Cole vigane v6i vaja puhkust anda.
                      Bruma on t6esti parem Ferreira keskkaitses, kuid sellele poisile on k6vasti m2ngupraktikat vaja...t6esti positsioonivalik on kohati kehva. 4ndaks valikuks keskkaitses hetkel k6lbab, kuigi hetkel v6ibolla isegi paneks Essieni ennem keskkaitsesse, kui too vigane v6i m2ngukeelu all poleks.
                      Kakutal on talenti, aga selgelt ei ole ta oma vormi ega enesekindlust leidnud see hooaeg.
                      Studge oli igati aktiivne ja positiivne...loodab, et v2rav tal v2he seda finisheerimist parandaks.
                      Drogbal on endiselt malaaria j2relm6jusi n2ha, kuid siiski viimase kuuaja raudselt parim esitlus tema poolt. Tunda on, et tasapisi vormi leidmas v6inoh v6ibolla oli vastane lihtsalt liiga kotik.

                      Pole ammu nii pikalt kirjutanud, aga eksperimentaal koosseis suutis mind esimest korda see hooaeg meistrite liiga m2ngu otse kaema siin pilusilmade keskel....no UCL m2ngud algavad siin liiga pornol ajal. Tasus 2ra
                      Viimases grupi m2ngus sooviks samu noori algkoosseisus n2ha...ei koti kui konnadelt kellad saame...noortele on selliseid m2nge vaja!

                      PS!Kindlasti tasub mainida, et 19 aastane Jacob Mellis sai kah oma debyydiga siis eile maha...ala minutiks v6i nii

                      Kommentaar


                        SkySports kirjutab, et sinised on miskit diili sloveenlaste Mariboriga teinud, kuna leiavad, et neil pidavat väärt noortesüsteem olema. Ühesõnaga noored sloveeniast Bridge'le, hooajaks - paariks Vitesse Arnhemisse laenule ja siis esindusmeeskonda? No vaatab mis saab - eks neid -ic lõpuga pallureid hakkab siis varsti tulema nagu seeni pärast vihma.

                        Kommentaar


                          Frank Arnesen on lahkumisavalduse sisse andnud. Midagi on väga valesti või siis hakkavad toimuma suured muutused. Arnesen oli ilmselgelt küll ülemakstud, kuid sellel hooajal on justkui ta töös tulemust näha. Otseselt pole tema lahkumise üle väga pettunud, aga et nüüd koos Wilkinsiga mindi, muudab asja kahtlaseks. Asendajaks tuleb ilmselt Barcast üle Txiki Begiristain. Kuigi võiks ju Hiddink isiklikult selle töö üle võtta.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas elevant Vaata postitust
                            Frank Arnesen on lahkumisavalduse sisse andnud. Midagi on väga valesti või siis hakkavad toimuma suured muutused. Arnesen oli ilmselgelt küll ülemakstud, kuid sellel hooajal on justkui ta töös tulemust näha. Otseselt pole tema lahkumise üle väga pettunud, aga et nüüd koos Wilkinsiga mindi, muudab asja kahtlaseks. Asendajaks tuleb ilmselt Barcast üle Txiki Begiristain. Kuigi võiks ju Hiddink isiklikult selle töö üle võtta.
                            Einoh, aina kummalisemaks asjad lähevad. Nii lühikese ajaga kaks nii väärt meest klubist ära saata on ikka miskit vääga kahtlast. Seda Begiristaini asja on barcelona foorumites ja uudiskülgedel juba mõnda aega jahvatatud, iseenesest pidi asjalik tüüp olema (mõni barcamees oskab kommentaarida ehk lähemalt?), aga kipun sinuga nõustuma, et miskit suured reformid on ees. Krt Arnesenil ei olnd ju midagi nii väga ka viga?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas szandor Vaata postitust
                              Krt Arnesenil ei olnd ju midagi nii väga ka viga?
                              5 miljonit naela aastapalgaks oli ta viga. Kulude kärpimine käib jõudsalt - Kenyon, Wilkins, Arnesen. Ja muudkui rõhutatakse, et püüame klubisiseselt inimesi edutada jne, tegelikult käib meeletu kokkuhoidmine, vahel tundub, et valedes kohtades. Kes järgmisena? Ancelotti ja pannakse Clement peatreeneriks? Ivanovici, Borini, Kakuta ja Bosingwa lepingud hakkavad ka lõppema, ilmselt vaieldakse see palganumber nii väikseks kui võimalik või lastakse neil üldse minna.

                              Vandenõuteoreetikud muidugi näevad selles Avram Granti teist tulemist. Kummalisel kombel näeb järjest tõepärasemana see võimalus.

                              Kommentaar


                                Ma nii skeptiline poleks, mis klubis toimub. Nagu ma aru sain, siis Arnsen lahkub hooaja l6pus ja isiklikel p6hjustel(uut seiklust otsima nagu ta ise ytles). Oli ju ta eesm2rgiks 2010 aastaks noored esindus meeskonda tirida ja sellega sai ta ju hakkama, kuigi endale ei ole Arnsen v2ga sympaatset muljet j2tnud....nii, et v2ga ei nuta. Grinch 2? hahha...tahaks loota, et siiski mitte, kui girnch ei ole n2iteks Di Matteo vai Hiddink

                                yldse liiga palju hakkanud press jalka juures igasuguse tilu lilu ymber keerutama, kui pole millestki r22kida. Jalkast r22kides on kahjuks meie v2rvatevahe kah juba kokku kuivanud...ehk mul on tunne, et kui t2na ei v6ida, v6ib vist tiitlile lehvitada, sest detsember on j6hkrad pelid ees.

                                Marakrattidele Looney Toonsist v6iks t2na v2ikse 6ppetunni anda ning Joshi sooviks algkoosseisus.

                                Ilusat pyhap2eva sinised!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X