Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õnneks saime täna viigi kätte Birminghami käest. Nagu oleks totaalne alavorm, kuigi kolmapäeval näidati Bayerni vastu igati ilusat mängu. Mis saab siis järgmine nädal Münchenis??? Loodame siiski kõike paremat Chelseale!
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Eilne mäng oli üks paras rahmeldamine. Meenutas suvalist Inglise liiga lahingut, muidugi vaid mängijate klass oli pisut teine. Bayernil õnnestus Chelsea kaitse päris kõvasti maha murda, lihtsalt liiga hilja. Cole\'i-Drogba teine värav oli imeilus kombinatsioon.
Ma ei tea, kuidas selle John Terry vigastusega lood on. Ise olla ta pärast mängu öelnud, et jalg on päris päris haige.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
muide ise panin eile tähele (ka juba enne eilset aga eile just eriti kaitsemängu kohapealt) et Joe Cole\'ist on saanud mängija suure algustähega... inglise koondisele on see ainult kasuks! supertöö!
Vaadates eilset Chelsea mängu tundus, nagu pelaksid Eesti ja mingi tugev koondis. Chelsea etendas Eesti rolli, vaid selle vahega, et nad suustid väravaid lyya
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Ma ei saa aru miks teile ei meeldi Chelsea...ma olen seda teemat juba nii palju läbi võtnud et jube kohe...paljud toovad põhjuseks seda et nad ei mängi õiget jalgpalli ja nii edasi...see ei ole nii...Chelsea on parim,seal on head mängijad...mulle nad meeldivad ja et teie siin neid maha teete,mind ei häiri,sest Chelseal on palju fänne...kahjuks mitte eestis...aga ega ma ka ei tea
Have you ever seen Chelsea win the league?Yes,I have.
Algselt postitas bluesoccer
Ma ei saa aru miks teile ei meeldi Chelsea...ma olen seda teemat juba nii palju läbi võtnud et jube kohe...paljud toovad põhjuseks seda et nad ei mängi õiget jalgpalli ja nii edasi...see ei ole nii...Chelsea on parim,seal on head mängijad...mulle nad meeldivad ja et teie siin neid maha teete,mind ei häiri,sest Chelseal on palju fänne...kahjuks mitte eestis...aga ega ma ka ei tea
Tõesti noh, mul on ka nii kahju, et Chelseal vähe fänne on. Aga sa võta asi ette ja hakka neid kokku ostma!
Kommentaar