Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Easy win. Loodan, et ikka üritatakse FA cuppi kinni panna sellel aastal.
Millegipärast olen suhteliselt kindel, et ManU foorumis võis sarnase sisuga postitust lugeda siis, kui Carlingus Crystal Palace vastu tuli
Aga jah, oleks võinud oluliselt kehvem loos tulla, seda kindlasti
JanK89 no ma arvan, et vaevalt me C Või D kooseisuga vastu läheme, Chelsea jaoks on Fa Cup ka alati olnud tiitel mille poole rassida.
Sturridgest tuleb veel tipp tasemel ründaja kui tal lastakse rahulikult areneda. Mängijal on kiirust,töötahet ning ta kohe tekitab neid võimalusi, et väravat lüüa ning on nagu alati õige koha peal, praegu tuleb kõvasti kogemustest puudu.
Alexi lahkumine oleks tõesti väga valus kaotus, kui hetkel saab mõni kaitsja vigastada peaks keskele liikuma Ivanovic ning äärele jääma Bosingwa ning Reservidest peaks tooma selle pudijalg Ferreira.
Me oleks võinud Alexi jätta ning uue keskkaitsja asemel osta hoopis korraliku paremkaitsja.
Noh, do or die õhtu siis ilmselt. Jääb vaid loota et mehed võtavad jalad kõhu alt välja täna. Ehk midagi säärast nagu
Ivan-Luiz-Terry-Cole
Ramires-Romeu-Lampard
Sturridge-Torres-Mata
Julgelt laseks Romeul mütata täna ausalt öeldes. THE BEAST, Kalou ja Malouda võiks mingiaeg pingilt tulla ja kuuma juurd keerata. Kusjuures, kas ma midagi silmade vahele jätnud või kus Bosingwa on? Oleks tema võiks Ivanovic kaitses alustada. Luiz on kunn, aga taevas andku kui ta jälle midagi lolli teeb, eriti sellises mängus kus puhas leht on suhteliselt 'must have'.
Algselt postitas zip
Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
See oleks hea jah, võib-olla alustaks Drogbaga ainult. Samas ma ei tea ka. Torres ei kipu skoorima, aga vähemalt lükkab söötu, drogba omad kipuvad vastaste kätte minema hiljaaegu.
Bosingwaga on see keiss, et ta on sitt. Mitte, et David Luiz hullult hiilgaks just, aga mulle ta mingil põhjusel meeldib. Hoolimata kõigest jätab ikka enesekindla mulje. Kui veits tuure maha võtta, saaks asja ka. A Bosingwa on lihtsalt sitt
E. Selgub, et ta on vist vigane ka veits ikka. Eursopordis vähemalt väideti nii.
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar