320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ja igipõline maailmarändur on jälle uue teekonna ette võtnud! Tänud kõige eest Nicolas! Jääd paljudele sinistele kindlasti kauaks meelde oma 59 väravaga ja mul isiklikult on hea meel, et just CFC oli see klubi, kus ta oma karjääri jooksul kõige kauem järjest mängis! Jõudu ja edu, ei muud!
Kommentaar
-
HD Nicolas Anelka - All goals 08/09 Golden boot
A video containing all the Premiership goals Nico scored for us this season. Let me know what you think, comment/rate!Music: Doves - Black and white town
Lahe vend, aga suurim osa tema löödud väravatest oli natuke imelikud (võib olla tema keha omaduste pärast). Ta ei löönud kõvasti. Üks penal tema soorituses oli väga mõnitav )), aga mitte Moskva oma ((
Kommentaar
-
Nicolas Anleka suur aitäh sulle nende kolme aasta eest
Täna lugesin, siis nagu intelligentne inimene ikka ajalehte ja jäi pilk peale väga huvitavale uudisele
Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho soovib meeskonda tugevdada Londoni Chelseas palliva Frank Lampardiga.
Kui see peaks nüüd teoks saama, siis on meie keskväli ikka väga räsitud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPoolteist minutit kulus siis sinistel pätakatel aega, et meie kaitsest läbi jalutada. Esiteks oli see väga suur kohtuniku eksimus kuna Balotelli oli ju puhtas suluseisus. Mida kuradit tegi John Terry?Wayne Rooney is a very good player, but not the best in Manchester.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPoolteist minutit kulus siis sinistel pätakatel aega, et meie kaitsest läbi jalutada. Esiteks oli see väga suur kohtuniku eksimus kuna Balotelli oli ju puhtas suluseisus. Mida kuradit tegi John Terry?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPoolteist minutit kulus siis sinistel pätakatel aega, et meie kaitsest läbi jalutada. Esiteks oli see väga suur kohtuniku eksimus kuna Balotelli oli ju puhtas suluseisus. Mida kuradit tegi John Terry?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar