Ma küll kuhugi alla ei kirjuta, mulle meeldib kui Cechi sugune käkerdis palle sisse imeb seal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa küll kuhugi alla ei kirjuta, mulle meeldib kui Cechi sugune käkerdis palle sisse imeb seal.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust£84M Hulk'i eest. Wtf tüübid. Roman teeb viimase suure ostu enne FFP-d? Vaesed töölised siberis peavad jälle natuke palgata läbi ajama nüüd.
Kommentaar
-
Kalou võiks kuhugile laenule saata aasta lõpuni ja Hulki suurte kommirahade eest ära osta ja kui premieri ei võida siis vallandame Villas-Boase tiimi saamatuse eest ning võtame Hiddinki tagasi ja järgmine aasta võidame palju tiitleid ning ma ei viitsi praegu kirjavahemärke kasutada kuna olen ärevil sest Cahilliga on summa kokku lepitud*Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustKalou võiks kuhugile laenule saata aasta lõpuni ja Hulki suurte kommirahade eest ära osta ja kui premieri ei võida siis vallandame Villas-Boase tiimi saamatuse eest ning võtame Hiddinki tagasi ja järgmine aasta võidame palju tiitleid ning ma ei viitsi praegu kirjavahemärke kasutada kuna olen ärevil sest Cahilliga on summa kokku lepitud*
A ja seda ka, et kuuldavasti uuest aastast on Hutchinson CFC premier league squadis jälle. Well done.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Natuke vana uudis, aga see eest v2ga tore uudis: http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...n-Chelsea.html
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar