Huvitav, kumb ründajatest laupäeval Tottenhami vastu põhis alustab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustdi matteo ei taha usaldada vist romeud, sest peale pukki määramist pole ta pingilegi pääsenud enam. seda loomulikult KAHJUKS.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustÜleeilsel pressikal rääkis mu meelest, et kimpus mingi vigastusega, nii et nii must ja isiklike emotsioone täis see stsenaarium vast ei ole.
Kommentaar
-
A nii siin kui kohapealsete fännide kommentaaridest kumab kogu aeg läbi,et nii Raul, aga eriti Bosingwa ''are crimes against football''. Tekib küsimus, et kas Portugalist peale kristiina ja riccy üldse legit häid mängijaid on pärit tänapäeval? Või on Chelseas viga, et siia sattunud on spets puujalad old kõik?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustmilleks teda vaja on noh... Täiesti tavaline ründaja, mitte midagi enamat. Oleks sellist tüüpi ründajat vaja nagu Aguero või Falcao.
Pole ka Aguero't ja Falcao'd vaja, nemad on ka tavalised ründajad.
'The Emperor' Adriano on täiesti tasuta ju hetkel saadaval või kui teda ei soovi siis 500 miljonit Barca poole ja Messi ehk tuleks teile.
Naah, didn't think so.
Tõsisemalt rääkides siis olge tublid ning tehke sillal s*ursiga actionit. Paar-kolm punast mõlemale ning viik oleks kõigile parim lahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTõsisemalt rääkides siis olge tublid ning tehke sillal s*ursiga actionit. Paar-kolm punast mõlemale ning viik oleks kõigile parim lahendus.
Kõik mängud tuleb kotti panna ja ma usun, et selle peale ka minnakse..
Ründaja koha pealt ütlen, et poisike Sturridge tuleb tippu panna ja leida mõni äär endale juurde.. juba see tõenäoliselt parandaks hetkeolukorda (muidugi see minu arvamus)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar