Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Chelsea FC võitis täna kodus 1:0 Arsenali. Chelsea värava lõi Didier Drogba.
Täna käis ka platsil Chelsea uus ost Essien, kes tuli vahetusest sisse.
Chelsea kooseis:
Cech, Gallas, Terry, Del Horno, Ferreira, Gudjohnsen(Essein), Lampard, Robben (SWP), Makelele, Duff ja Crespo (Drogba).
Chelsea mängija Joe Cole ei pääsend isegi pingile!
Chelsea FC võitis täna kodus 1:0 Arsenali. Chelsea värava lõi Didier Drogba.
Täna käis ka platsil Chelsea uus ost Essien, kes tuli vahetusest sisse.
Chelsea kooseis:
Cech, Gallas, Terry, Del Horno, Ferreira, Gudjohnsen(Essein), Lampard, Robben (SWP), Makelele, Duff ja Crespo (Drogba).
Chelsea mängija Joe Cole ei pääsend isegi pingile!
Suluseisust lõi värava ja lisaks tõugati ta pallile otsa mitte ta ei löönud seda ise. Peale väravat ei viitsinud \"10 mees kastis\" enam vaadata. Peale suluseisu oli vile kohati Arsenali poole kalduv. Vot!
Kusjuures Grogba lõi uskumatu iluvärava. Võttis rinnaga maha, tõstis kanaga üle pea mööda kahest Arse**** mängijast ja lõi kääridega ristnurka. Tervitused siinkohal hr. J. Lehmannile... ja ka hr. P.Senderosile. Kui Toure juhtuks katki minema, siis Senderos-Cygan keskkaitse annab Arse*** mängule palju juurde (ja just komöödiaväärtuses).
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kusjuures Grogba lõi uskumatu iluvärava. Võttis rinnaga maha, tõstis kanaga üle pea mööda kahest Arse**** mängijast ja lõi kääridega ristnurka. Tervitused siinkohal hr. J. Lehmannile... ja ka hr. P.Senderosile. Kui Toure juhtuks katki minema, siis Senderos-Cygan keskkaitse annab Arse*** mängule palju juurde (ja just komöödiaväärtuses).
Algselt postitas PraS
Peale suluseisu oli vile kohati Arsenali poole kalduv. Vot!
graham polli õde on teatavasti arsenali toetaja ...
kas mina olin ainuke, kes nägi et mr. Vormistväljasolevinglisekoondisekeskväljamootor mängis kastis 2 korda käega..
aga oli suht kõva rabamine ja Oideri värav oli kah naljakas..
Arse väikesed poisid peaksid veel natuke liha luudele kasvatama, mudu läheb tiitli eest rabamine päris raskeks..
alluda provokatsioonile või mitte alluda. Ah, täna hea tuju, las ta siis sedapuhku jääb...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Algselt postitas runno
kas mina olin ainuke, kes nägi et mr. Vormistväljasolevinglisekoondisekeskväljamootor mängis kastis 2 korda käega..
nagu ikka: vastaste värav suluseisust, kohtuniku küündimatuse tõttu andmata jäänud penaltid, enda äralöömata võimalused - neid, tõsi küll, oli täna napilt. see ongi arsenal.
Algselt postitas runno
nagu ikka: vastaste värav suluseisust, kohtuniku küündimatuse tõttu andmata jäänud penaltid, enda äralöömata võimalused - neid, tõsi küll, oli täna napilt. see ongi arsenal.
SW kus see pennal oli?
Arvatavasti nt. moment, kui Lampard palli enda käe vastu lõi kastis.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar