Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Täpselt sama juttu ajasid sa ka msn-s. Mida me oma kapsaaeda passime kui premiershipist hakkab põnevus kaduma ja kunagi mõjub see ka vaadatavusele. Õnneks ei ole maakera naftavarud ammendamatud ja teades vene kohtusüsteemi võib meie naftamiljonär iga hetk mõne toreda süüdistuse kuskilt saada.
Ma ei ole siiralt kade, sest ma näen ja austan seda vaeva, mida Benitez (ja ka kõik ülejäänud peatreenerid Premiershipis) näeb, et kokku panna tiitleid ja karikaid võitev (ei tea, millal see küll tuleb kui Chelsea on ju kõik võitnud, isegi eelmise aasta meistrite Liiga, aa, ups, selle võitsime meie võites Chelseat teel triumfini) meeskond. Kui ma oleks kade, siis ma ei austaks tema tööd.
Niiet oma infantiilsed mõtteavaldused ja BMW võid pista kuhu tahad.
See kõik on suunatud siis eestimehele
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Crespogi on sama hea näide. Alles oli, kui ta ütles kategooriliselt, et ta ei mängi enam kunagi Chelsea eest. mis ta nüüd teeb - istub pingil, korjab pappi ja on rahul.
selleks vist rohkem klubi sundis teda, sest chelsea\'ga oli siiski kehtiv leping ja nood otsustasid (kui uue staarrundaja palkamine osutus oodatust problemaatilisemaks, keegi polnud muugiks) itaalia-laenu mitte pikendada enam, ootamatult tuli neil rundajaist puudu
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar