Palju õnne kõikidele siinsetele CFC fännidele! Tahaksin kohata teid kunagi ja koos mõne toobi võtta mängu kõrvale. Alvarez'ile eriti ahnelt suured õnnesoovid - nagu alles eile oli see, kui Tartus illegaardis ennast pärast manku moskva saagat täis jõime, eksole Eile oli jumalik õhtu ja just sellel põhjusel naudin ma jalgpalli vaatamist, et mõned lihtsalt ei anna mitte kunagi alla ja võitlevad lõpuni ning täna tõi see minu lemmikutele kauaoodatud karika. Mis aga mulle erilist nalja teeb on siinsed haterid. Tõenäoliselt teevad osad foorumlased oma aatelisuse ja eetikaga silmad ette Pele'le, Sepp Blatterile, Aivar Pohlakule ja sellele kiilakale, kes CL ja Europa League palle loksutab Eurospordi peal korra kvartalis. Antijalgpall? Mis kuradi kaart see on, mida välja käia? Kas väike koolipoiss, kes kunagi Chelsea kohta faking referaati teeb, loeb wikipediast, et 2012 võitis Chelsea Meistrite liiga, olgugi et barca valdas poolfinaalis rohkem palli ja benfica vastu oldi ka kodus kehvemad? Istuge sisse see antijalgpall endale. Või siis viitsite ja öelge paksule cfc tätoveeringutega kiilakale mu kodupubis, et chelsea ei ole klubi? või 70 aastasele sinise särgiga vanapaarile, et te ei väärinud võitu? või kasvõi kuradi noel fucking gallagherile, et cityl ei ole ajalugu ja ta on plastikfänn pealekauba? Eile võitsid sinised Champions League'i (!!!!) ja mul on siiras heameel Didier Drogba, Cech'i, Super Frankie, Ashley Cole'i ja ka John Terry, Michael Essieni jt. pärast, kes võibolla enam mitte kunagi enam sellist asja ei koge ja kes võibolla aasta kahe kolme pärast enam vutti ei mängigi. Ilusa hooaja on too londoni klubi meile kinkinud - see koosseis läheb ajalukku ja toogu noored poisid, kes kohe kohe algaval verevahetuskuuril pildile satuvad meile samasuguseid hooaegu kordades rohkem! Ässalt, mehed, ässalt! Kaunist pühapäeva.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ei tea midagi, Ristiisas ikka oli. Kuigi üks seltskond vist vennasrahvast.
Mis puutub antijalgpalli, siis see selleks. Võit on võit ja keegi ei saa seda ära võtta ega ajaloost kustutada. Aga mälu kestab, ma usun et ka 10 ja 20 aasta pärast mäletatakse, kuidas Kreeka 2004. a meistriks tuli.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas NasfalMine sa ka perse õige, sina oled see kes fännab Abramovichi rahakotti mitte Chelseat.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
RDM pani Romka raskesse olukorda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kirjeldamatu emotsioon. Hääl pole ka siiamaani tagasi tulnud ning pea lõhub otsas, kuid see kõik nii triviaalne karika kõrval. Kõige õnnelikum olen Lampardi ja Drogba ning muu raudvara üle, kes on mitmed aastad andnud lugematult klubile juurde. Kahju Alexist, kes oleks ka võinud olla võitjatiimist, kuid pidi lahkuma talvel.
Aga õnnesoovid Chelsea fännidele kes oleks võinud üldse midagi sellist ette kujutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustPalju õnne kõigile Chelsea fännidele, kes toetasid meeskonda ennem Abramovichi tulekut.Teised istuge sisse see karikas endale.
Kommentaar
-
Aga üldiselt ei jõua siiani (kuigi üllevine ammu haihtunud), et Te euroopa meistrid olete. Chelseale hakkasin kapis vaikselt pöialt hoidma juba peale Napoli mängu teist legi...ja no kes pagan oleks osanud arvata, et peale Napoli mängu wtf momente jääbki Chelski vastasmeeskondi mingisuguste imemomentide ja -juhustega kraapima...kuni terve turniiri võiduni välja.
Ülicoolilt pusserdasid underdogid end karikani välja, neutraalsele vaatajale pakkusid Chelsea knock-out mängud lihtsalt nii palju uskumatuid momente, ma lihtsalt pidin ka finaalis teie poolt olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustPalju õnne kõigile Chelsea fännidele, kes toetasid meeskonda ennem Abramovichi tulekut.Teised istuge sisse see karikas endale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar