320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Palju õnne kõikidele siinsetele CFC fännidele! Tahaksin kohata teid kunagi ja koos mõne toobi võtta mängu kõrvale. Alvarez'ile eriti ahnelt suured õnnesoovid - nagu alles eile oli see, kui Tartus illegaardis ennast pärast manku moskva saagat täis jõime, eksole Eile oli jumalik õhtu ja just sellel põhjusel naudin ma jalgpalli vaatamist, et mõned lihtsalt ei anna mitte kunagi alla ja võitlevad lõpuni ning täna tõi see minu lemmikutele kauaoodatud karika. Mis aga mulle erilist nalja teeb on siinsed haterid. Tõenäoliselt teevad osad foorumlased oma aatelisuse ja eetikaga silmad ette Pele'le, Sepp Blatterile, Aivar Pohlakule ja sellele kiilakale, kes CL ja Europa League palle loksutab Eurospordi peal korra kvartalis. Antijalgpall? Mis kuradi kaart see on, mida välja käia? Kas väike koolipoiss, kes kunagi Chelsea kohta faking referaati teeb, loeb wikipediast, et 2012 võitis Chelsea Meistrite liiga, olgugi et barca valdas poolfinaalis rohkem palli ja benfica vastu oldi ka kodus kehvemad? Istuge sisse see antijalgpall endale. Või siis viitsite ja öelge paksule cfc tätoveeringutega kiilakale mu kodupubis, et chelsea ei ole klubi? või 70 aastasele sinise särgiga vanapaarile, et te ei väärinud võitu? või kasvõi kuradi noel fucking gallagherile, et cityl ei ole ajalugu ja ta on plastikfänn pealekauba? Eile võitsid sinised Champions League'i (!!!!) ja mul on siiras heameel Didier Drogba, Cech'i, Super Frankie, Ashley Cole'i ja ka John Terry, Michael Essieni jt. pärast, kes võibolla enam mitte kunagi enam sellist asja ei koge ja kes võibolla aasta kahe kolme pärast enam vutti ei mängigi. Ilusa hooaja on too londoni klubi meile kinkinud - see koosseis läheb ajalukku ja toogu noored poisid, kes kohe kohe algaval verevahetuskuuril pildile satuvad meile samasuguseid hooaegu kordades rohkem! Ässalt, mehed, ässalt! Kaunist pühapäeva.

    Kommentaar


      Ei tea midagi, Ristiisas ikka oli. Kuigi üks seltskond vist vennasrahvast.

      Mis puutub antijalgpalli, siis see selleks. Võit on võit ja keegi ei saa seda ära võtta ega ajaloost kustutada. Aga mälu kestab, ma usun et ka 10 ja 20 aasta pärast mäletatakse, kuidas Kreeka 2004. a meistriks tuli.
      Supplies!

      Kommentaar


        Tänu sellelele võidule saab äkki ikkagi selle põlvkondadevahetuse nüüd natuke rahulikumalt ära teha.
        AVB uuele ringile?
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

        Kommentaar


          Algselt postitas Nasfal
          Mine sa ka perse õige, sina oled see kes fännab Abramovichi rahakotti mitte Chelseat.
          Ya know what. Vabandan oma postituse pärast ja kustutan selle ära. Ei olnud kõige adekvaatsem postitusõhtu
          Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

          Kommentaar


            Annan andeks, ka nii õnnelikul hetkel ei tohiks sinised omavahel õiendada ja maid jagada, selleks oli oma 4 aastat aega

            Kommentaar


              Drogba üle on hea meel. On ta ju mitmes suures finaalis kaotajapool olnud (2004 UEFA kopsik, 2008 CL, 2006 ja 2012 Aafrika rahvuste karikas). Õnnitlused.

              Kommentaar


                RDM pani Romka raskesse olukorda.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                Kommentaar


                  Tuleb kiita Chelseat. 1-4 kaotus Napolilt keerata võiduks, teha pähe Barcelonale ja nüüd CLi finaalis Bayern auti lüüa. Suurepärane kaitsemäng Barca ja Bayerni vastu. 5+

                  Kommentaar


                    Kirjeldamatu emotsioon. Hääl pole ka siiamaani tagasi tulnud ning pea lõhub otsas, kuid see kõik nii triviaalne karika kõrval. Kõige õnnelikum olen Lampardi ja Drogba ning muu raudvara üle, kes on mitmed aastad andnud lugematult klubile juurde. Kahju Alexist, kes oleks ka võinud olla võitjatiimist, kuid pidi lahkuma talvel.
                    Aga õnnesoovid Chelsea fännidele kes oleks võinud üldse midagi sellist ette kujutada.

                    Kommentaar


                      Palju õnne kõigile Chelsea fännidele, kes toetasid meeskonda ennem Abramovichi tulekut.Teised istuge sisse see karikas endale.
                      Giggs will tear you appart.

                      Kommentaar


                        Get over it, Chelsea ja naftafännide teema on ammu done and out...kui väga kusagil oma sugardaddy klubi viginat ajada tahad, siis selleks on City teema, Chelsea puhul ammendas see pirisemine juba Mourinho era lõpus.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                          Palju õnne kõigile Chelsea fännidele, kes toetasid meeskonda ennem Abramovichi tulekut.Teised istuge sisse see karikas endale.
                          Manu fänn kutsub teisi gloryhunteriteks ja võlts fännideks? Ise oled hakanud sellise mansa fänniks, millel on kõige suurem tõenäosus maailmas karikaid võita....lubage naerda

                          Kommentaar


                            Aga üldiselt ei jõua siiani (kuigi üllevine ammu haihtunud), et Te euroopa meistrid olete. Chelseale hakkasin kapis vaikselt pöialt hoidma juba peale Napoli mängu teist legi...ja no kes pagan oleks osanud arvata, et peale Napoli mängu wtf momente jääbki Chelski vastasmeeskondi mingisuguste imemomentide ja -juhustega kraapima...kuni terve turniiri võiduni välja.
                            Ülicoolilt pusserdasid underdogid end karikani välja, neutraalsele vaatajale pakkusid Chelsea knock-out mängud lihtsalt nii palju uskumatuid momente, ma lihtsalt pidin ka finaalis teie poolt olema.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              Palju õnne kõigile Chelsea fännidele, kes toetasid meeskonda ennem Abramovichi tulekut.Teised istuge sisse see karikas endale.
                              sa üldse jalgpalli vaatasid enne Abramovichi tulekut?

                              Kommentaar


                                Ramirese värav Barca vastu ja Drogba värav Bayerni vastu olidki murdehetked. Nagu meil '99 oli ulmefinaal, siis seekord oli teie üllatada.

                                Kui Bayern ära lõi, mõtlesime, et ajaloo mõttetuim finaal ongi, õnneks Drogba tõi kastanid tulest ja sai vutti nautida.
                                slimm.ee

                                Kommentaar

                                Working...
                                X