Täitsa lõpp.. Ma pole nii halba kohtunikutööd näinud, peale seda kui Barca ja Chelsea mängisid...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTorrese punane ja Hernandeze värav. Ma vaatan alles teise poolaja poolepealt, kuid imelikud otsused on olnud.Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIvanovichi punase puhul ei süüdista kohtuniku kuidagi, kuid no Torrese punane sellise asja eest tõmbaks lõuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIvanovichi punase puhul ei süüdista kohtuniku kuidagi, kuid no Torrese punane sellise asja eest tõmbaks lõuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas inward Vaata postitustAusalt öeldes ma ei ole nii kindel. Tahaks kordust korraliku nurga alt uuesti näha, aga tundus et puudet polnud ja Young koperdas/dives hoopiski.
Kommentaar
-
Algselt postitas inward Vaata postitustAusalt öeldes ma ei ole nii kindel. Tahaks kordust korraliku nurga alt uuesti näha, aga tundus et puudet polnud ja Young koperdas/dives hoopiski.
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustPuudet ei olnud??? Tõesti, vaata uuesti ning mitu korda. Teiste otsuste suhtes nõustun, olid ebaõiglased.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustVõibolla ma esimese hooga ei näinud esimese punase olukorda täiesti selgelt, aga mulle tundus, et see oli ka pigem daiv.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Youngi poolt õige muuv muidugi. Sellise puute peale ei kukuks keegi ever, aga puude kui selline on olemas ja siis polegi muud juttu. Ei välista, et nt Hazard oleks samamoodi langenud. Teise korra ajal oli kohtunikul lihtsalt väga halb vaatenurk. Aga tõele au andes ei kukuks ka sellise puute peale mitte keegi. Kaks rõvedat daivi, üks on JOKK ja teine on mööda otsus. Mis seal ikka, kui tõmbame end sellest poolaegade alguses olevast unest välja, siis ei päästa teisi isegi kohtunikud. Meestelt suurepärane mäng (va kaitses mõni olukord), nüüd, kus esialgne tulisus on maha jahtunud, siis väga isegi ei aja see mäng kettasse. Carry on, more of the sameLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Igastahes niipalju võib öelda hetkel, et Chelsea poolkaitse on liiga kõige kõvem ja kindlalt. Torres ja Kaitse veavad väheke alt, mistõttu ka see aasta võitlevad tiitli eest kolm tiimi, mitte Chelsea ei võta oma. Mata on jube heas vormis ja isegi parem kui eelmine hooaeg ja oscar on julm, tra alguses arvati, et ta jääb pingile, aga lampard on hetkel lamp sellise venna kõrval.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar