Pressikalt jäi täna kõrva täiesti absurdne küsimus Rafale - kas sa peaks äkki vabandama omal ajal öeldu eest, et fännid sind aksepteeriks? Nagu mida veel?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Antud küsimus oli vast tingitud tollest kritseldusest: Fans claim Benitez should apologise.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Täna võiks võit tulla,
aga viimase viie mängu statistika ka ei hõiska midagi head siit tulevat.
Magus oleks muidugi kui Rafa suudaks hr. Toorese mängima panna. Sest väljakarjutud hüüdlaused, et meeskond peab mängima ründajale (kes iganes see ka oleks), sest ründaja ei saa ju palli enda kastist võtta ja üksi ära teha. ( Vastus küsimusele kas ta suudab Torrese mängima panna )
John Obi pingile panek ja muud asjad
Aga tundub, et tuleb raske õhtu sinistele...
Viimase viie mängu kokkuvõte:
10.11.10 chelsea : fulham 1:0 PREM
14.02.11 fulham : chelsea 0:0 PREM
21.09.11 chelsea : fulham 1:0 (0:0) CAP
26.12.11 chelsea : fulham 1:1 PREM - mata 47´ / dempsey 56´
09.04.12 fulham : chelsea 1:1 PREM - lampard pen 45´ / dempsey 82´
Kommentaar
-
NO anti Rafa banners today night please and no booing...
See pole toonud midagi head, vaid on jaotanud fännid kahte leeri ning tekitanud ka meeskonnasiseseid pingeid.
BOSS on nii otsustanud ja kui kellelegi see ei meeldi, siis olgu ka julgust seda talle otse näkku öelda. Aga vallandada kogu oma viha ja raev treeneri peale -pole just kõige mõistlikum tegu.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustBOSS on nii otsustanud ja kui kellelegi see ei meeldi, siis olgu ka julgust seda talle otse näkku öelda.
Leeridest rääkides, siis viimane kodumäng olid küll fännid minu arust väga ühendatud ning sama asja eest väljas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAbra out!
Kõik hakkab jälle algusest pihta!!! Kogu nende treenerite vahetusega on toodud ju tiitlid mida on tahetud.
Kaua võib selle üle arutleda - Abra on idikas et vahetab, Rafa on jobu sest paar aastat tagasi ütles midagi meie suunas.
Karm õnn.. neelake alla, oodake õhtust mängu ning loodetavasti võitu.
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustMiks Abra out?
Kõik hakkab jälle algusest pihta!!! Kogu nende treenerite vahetusega on toodud ju tiitlid mida on tahetud.
Kaua võib selle üle arutleda - Abra on idikas et vahetab, Rafa on jobu sest paar aastat tagasi ütles midagi meie suunas.
Karm õnn.. neelake alla, oodake õhtust mängu ning loodetavasti võitu.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustHaige mis siin teemas toimub ikka...
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustOmal ei ole piinlik?
Aitab sellest jamast. Loodan ka siis teie tänasest mängust midagi: Et Mata ja Hazard tooksid mulle fantasys palju punkte ning teie meeskond ei võida
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Aitab sellest jamast. Loodan ka siis teie tänasest mängust midagi: Et Mata ja Hazard tooksid mulle fantasys palju punkte ning teie meeskond ei võida
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar