Algselt postitas wordprez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSalasoov oli, et tuleks võõrsilmäng ja madalama liiga satsiga Brentford oleks muidugi imeline, kuna see ju bridgest vaid kiviviske kaugusel ja atmosfäär oleks kindlasti vägev. Enda seisukohalt poleks ka Southend väga hull, sest see vaid 40 min rongisõidu kaugusel. Aga nendega juba mängiti mingi 4-5 aastat tagasi kui mälu ei peta?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Kui juba ruumoriks läks, siis tänane kuld on see, et Isco eest olla juba rahad kokku lepitud. Ma pole küll üleliia hästi selle mängijaga kursis, aga et kui Hazard ja Mata ja Oscar mingil põhjusel mängida ei peaks saama, siis oleks selline mees omal kohal?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Nii palju kui ma igasugu Hispaania liiga ja muid eksperte kuulanud olen, siis peaks tegu olema ääretult talendika vennaga. Midagi Mata sarnast aga juttude järgi veel parem (raske uskuda). Mataga pidid nad muidugi ka suured semud olema. Nii et 15 milli eest peaks olema paras vargus ja edasimüügi väärtus on tegelikult meeletu. Samas kuivõrd need kõik mehed ära mahuks? See ilmselt tähendaks, et Oscar lükataks tahapoole. Teine ruumor on ka, et ostetakse ja antakse Malagale kohe tagasi. Eks need rohkem ruumorid ongi, aga müsteeriumiks jääb, et kui ta hind tõesti vaid 15 milli on, siis miks ei ole teised klubid järjekorras?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustpoleks ka Southend väga hull, nendega juba mängiti mingi 4-5 aastat tagasi kui mälu ei peta?
2009 jaanGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Loodetavasti saab Josh kiirelt korda. Nii palju, kui varem näinud olin, siis läks temalgi see laen täitsa pädevalt. Ning noh, muidugi tuuakse mingi roppkallis portugeezer sinna, aga tore on ikka uskuda, et vaikselt nagu hakkaks patsaanile seal keskel kohta ka tekkima. 20 tiksub sel aastal täis ka juba.
Rääkides aastate tiksumisest, täna sai üks badass mofo mu vanusekaaslaseks. Eden Hazard 22. Palju õnnet ja pädevat mängu!
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gutman21 Vaata postitustWikipedia kohaselt on Chelsea Taisoniga juba kokkuleppele jõudnud, Taisoni numbriks 7. Kellegil oli vist väga igav
Siis on tõenäoliselt poistel tõsi taga kui juba teadusväljaanded ka kirjutavad. Ons seal ka kirjas, et mis Ramiresele nüüdsest selja peale maalitakse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar