320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nii see asi käib. Kui trampimine tuleb, siis mängu ei näe.
    Tore, et uut aastat võidukalt alustada sai. Nüüd 4x walk in the park ja siis asi jälle tõsisema tooniga.
    Algselt postitas zip
    Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

Kommentaar

Algselt postitas Põhivend Vaata postitust
      Nüüd 4x walk in the park
      Kust kurat te välja ilmute nüüd?

Igatahes oli tore algus hooajale ning ehk saab Studge pisut kindlamalt tähtsamatele mängudele vastu minna. Juura oli ka juttude järgi päris hea poolikus.

EDIT: Preston väljas järgmine ring!!!

Kommentaar

Preston away karikas.

Kommentaar

Algselt postitas elevant Vaata postitust
          Preston away karikas.
          Muide see Preston lömastas eile Liig 1 meeskonna Colchesteri suisa 7-0.

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
            Kust kurat te välja ilmute nüüd?
            Ei saanud küsimusest aru.
            Ma tean et päris walk in the parkiga tegu pole. Birminghami vorm on võrratu, Sunderland on tugev, Burnley ka head mängu näidanud. + See et põhimõtteliselt kõik võidavad kõiki ja me Wiganilt, Astonilt, ManC ja Blackburnilt ära saanud räägivad muidugi selle vastu, et klubisid alahinnata ei saa. Aga mina neid nelja eesolevat mängu küll Arsenali või Interiga ühele pulgale ei tõstaks.
            Algselt postitas zip
            Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

Kommentaar

Ma olen ka väga rahul! Järgmise mängu võidame 5-0!

Lampard on mu lemmik mängija!!!

Kommentaar

Algselt postitas Obertan Vaata postitust
                Ma olen ka väga rahul! Järgmise mängu võidame 5-0!

Lampard on mu lemmik mängija!!!
                Huvitav kooskõla sinu nime ja avatari vahel.

Kommentaar

Algselt postitas Converse Vaata postitust
                  Huvitav kooskõla sinu nime ja avatari vahel.
                  Kes peale tänast ikka Manu fänn tahaks olla

Kommentaar

Algselt postitas AndresR Vaata postitust
                    Kes peale tänast ikka Manu fänn tahaks olla
                    Kuldsed sõnad! Kas sul sellepärast ei olegi Arsenali avatari valitud, et gunnerid mingil hetkel libastuda võivad (lihtsalt seda, et Arsenali foorumis sul niivõrd palju poste on?)?

See selleks. Handridänduann-ist väravaid vaadates tundus vaatepilt igati kena, eks vaatab kuidas seitsme-värava Prestoniga võõrsil hakkama saadakse. Loodame, et liigas saab Studge nüüd Anelkaga kõvasti võrku sahistada

Ässalt, sinised!

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
                      Muide see Preston lömastas eile Liig 1 meeskonna Colchesteri suisa 7-0.
                      kui meeskonnas on jon parkin, siis on iga mäng lömastamine.

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                        Kuldsed sõnad! Kas sul sellepärast ei olegi Arsenali avatari valitud, et gunnerid mingil hetkel libastuda võivad (lihtsalt seda, et Arsenali foorumis sul niivõrd palju poste on?)?

See selleks. Handridänduann-ist väravaid vaadates tundus vaatepilt igati kena, eks vaatab kuidas seitsme-värava Prestoniga võõrsil hakkama saadakse. Loodame, et liigas saab Studge nüüd Anelkaga kõvasti võrku sahistada

Ässalt, sinised!
                        Täpselt nii!

Ei tegelt, mina nii lihtsalt paati ei vaheta, terve selle aja kui mina olen jalgpalli jälginud olen olnud Arsenali poolehoidja. (2000-ndal aastal, väikse poisina ostsin juba endale reisilt Arsenali särgi, aga see selleks )
                        Ma võin Arsenali logo endale avatariks panna, kui nii väga tahad. (Kui veel heietada, siis ma lihtsalt ei ole välja mõelnud mis avatar panna, kas Eesti lipp, kodukoha klubi logo või siis Arsenali oma)

Aga aitab minu OT'st : )

Kommentaar

Algselt postitas AndresR Vaata postitust
                          (Kui veel heietada, siis ma lihtsalt ei ole välja mõelnud mis avatar panna, kas Eesti lipp, kodukoha klubi logo või siis Arsenali oma)
                          Kuna Chelsea teema on nkn OT, siis ma soovitaksin Sul kodukoha klubi logo panna, kuna Eesti lipp ei ole eriti hea mainega siin foorumis ja Arsenali logo on ju veel hullem
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Top Drog

Kommentaar

Kommentaar

Top Drog

Kommentaar

Working...
                                X