Algselt postitas Bob_Loblaw
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustEt ära ei müünud?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustPigem et on ikka jultumust neil araablastel.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustEi kujuta ette kust kohast need araablased üldse võtsid selle ,et John Terry tahaks üldse nende meeskonda tulla kui ka Chelsea müüks.Mulle pole küll Chelsea kunagi meeldinud,aga ei näe ühtegi põhjust miks peaks Terry eelistama City-t Chelseale.Raha on muidugi üks võimalus,aga Terry pole kunagi eriline rahahoor tundunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustEi kujuta ette kust kohast need araablased üldse võtsid selle ,et John Terry tahaks üldse nende meeskonda tulla kui ka Chelsea müüks.Mulle pole küll Chelsea kunagi meeldinud,aga ei näe ühtegi põhjust miks peaks Terry eelistama City-t Chelseale.Raha on muidugi üks võimalus,aga Terry pole kunagi eriline rahahoor tundunud.
rahahoora märkuse kohta ootan ma vähemalt 5 nalja igasugustelt terava pildujateltLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustPigem et on ikka jultumust neil araablastel.
Kommentaar
-
Carlo esimene pressikas läbi, Zhirkov on siis raudpolt tulemas kuna Carlo spilled the beans ja Terry-st ta ilma ei taha jääda.
Carlo inglise keel oli ka nothing problem...
See you ................................ ...........................SOON!Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar