Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Teeks siis vähe juttu sellest tüübist...

Nädalalõpuks on selge kas Kieran Richardson jätkab Unitedis või saadetakse veel aastaks West Bromi. Eelmise hooaja teise poole WBA-s suurepäraselt mänginud Richardson tahab küll Unitedis mängida aga ainult juhul, kui ta regulaarselt platsile pääseb, seda on arvestades Man Unitedi keskvälja muidugi väga-väga raske, kui mitte võimatu lubada. Ees ootab ju MM ja peale tema debüüti, mis lõppes kahe väravaga on tal kindlasti lootus MM-iks koondisesse saada. WBA-s aga oleks regulaarne mänguaeg tagatud ja võimalus koondisesse saada suurem. Isiklikult loodan meest näha Unitedis, sest eelmine hooaeg jättis ta mulle ikka suurepärase mulje.

Kommentaar

ega jah united võiks ju kasutada teda...

Kommentaar

Kuna ma ei viitsinud City teemat kuskilt alt üles otsima hakata, siis:

Glory, Glory Man. United!

Kommentaar

Algselt postitas skint

Kuna ma ei viitsinud City teemat kuskilt alt üles otsima hakata, siis:

Glory, Glory Man. United!
          õige jutt...

Kommentaar

Eilne uudis, aga Park gets Work Permit

Kommentaar

No kurat see naiste võrkpall on hea, ma ütlen!
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Heinze = Sir Matt Busby Player of the Year

Kommentaar

igati teenitult

aga Quintonist on kahju. Igakord, kui tundub, et ta hakkab end enam vähem esiüheteistkümne ligidale pressima lükkab vigastus ta taas nulli. Uskumatu aga tõsi on see, et nii lojaalne ja usaldusväärne mängija pole oma kuueaastase Unitedi karjääri jooksul saanud ühtegi medalit, enamasti just tänu vigastustele Samas ühe õnnetus on teise/teiste õnn...

ja see vend on üks nendest, kes loodab sellest kasu lõigata

Kommentaar

Giggs confident of title challenge. Ehk siis Giggsy räägib lähemalt sellest hooajast ning räägib vigadest, mis eelmine hooaeg tehti.

Kommentaar

Üks hea ja vähemalt minu jaoks, üks halb uudis:

Jon Spector läheb aastaks Charltonisse Premiershipi kogemust saama

Kleberson müüakse maha lähitulevikus

Kommentaar

isegi kui manusse kedagi juurde enne hooaja algust ei osteta olen ma suht kindel et nad on täiesti tõsised tiitli jahtijad ning chelseal tuleb tunduvalt raskem hooaeg kui eelmine......GO MANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Sir Alex midagi ütles, et üks ost on veel tegematta. Nii et ehk saab ühe mängija veel, arvatavasti pärast Aasia tuuri toimub see ost, kuna ma arvan et Sir Alex tahab näha mis positsioon vajab tugevdamist. Aga ega Sir Alexi mõtlemist ka tea alati

Kommentaar

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas mürakaru

isegi kui manusse kedagi juurde enne hooaja algust ei osteta olen ma suht kindel et nad on täiesti tõsised tiitli jahtijad ning chelseal tuleb tunduvalt raskem hooaeg kui eelmine......GO MANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Man Utd on nüüd vähemalt kõik põhirivistuse mehed olemas võrreldes eelmise hooaja algusega, siis oli puudu ju mitmed neist näiteks: Rio oli bännitud, Heinze olümpia mängudel, Rooney ja Ruud olid vigastatud ning mõni veel oli puudu.
                              Loodame et selle hooaja alguseks keegi viga ei saa nagu Fortune\'iga juhtus.

Kommentaar

pluss peaks ehk joppama ka solskjaer terveks
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X