Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

heipa kutid....

mul selline küsimus, et kas mõnda sarnast lehekülge leidub kuskil.. nagu seda oli manuxtreme... et saaks mängude kokkuvõtteid ja värke tõmmata.

Kommentaar

njh...arvestades teie juttu võiks manu tõesti rohkem tähelepnu panna kaitse peale rünnakul on nad head aga van der saar ei suuda ju igakord neid ka ju päästa...

Kommentaar

Ei, kaitse ei olegi kõige hullem. Poolkaitse on. Keane on vana, Fletcher on aeglane, Smith on ründaja.

Kommentaar

Algselt postitas atsu

Ei, kaitse ei olegi kõige hullem. Poolkaitse on. Keane on vana, Fletcher on aeglane, Smith on ründaja.
          giggs,ronaldo scholes , richardson, fletcher, smith, keano, park, miller fortune jne. eriti varianti pole jah

Kommentaar

Algselt postitas atsu
            Fletcher on aeglane.
            No kahtlemata on näituseks Park Fletchist vilkam - aga teda aeglaseks nimetada on küll liialdus.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas mömm

Algselt postitas atsu

giggs,ronaldo scholes , richardson, fletcher, smith, keano, park, miller fortune jne. eriti varianti pole jah
              Ma mõtlesin keskpoolikut...

Fittibaldi, sorry väljendasin end valesti, ma mõtlesin reaktsiooni kiirust. Minu meelest on Fletcher tulevikus hea mängjia, ei tea kas piisavalt hea, et Unitedis mängida, aga hea, sest ta söödud on praegugi pea, et Becksi tasemel. Aga jällegi, ta stamina annab soovida. Iga vend, kes talle vastu läheb trügib ta palli pealt ära, minu meelest võiks ta rohkem äärepoolikut mängida, ta on liiga kondine, et Keane-i teha. Unitedil on VAJA head keskpoolikut. Kedagi kes ei karda palli pärast võitlusse minna, box-to-box mängijat. Aga mulle tundub, et Fergie ostab ainult siis mängijajd kui on viimane vajadus. Mingid Djembad, Miller ja Bellion ei ole ju Unitedi klassi mängijaid, aga suuremad nimed tulevad alles siis kui on viimane vajadus. Ma saan täiesti aru, et rahaline seis on nagu ta on, aga kellegi võiks sisse tuua. Glazercuntide roosamanna jutt ma ei usu, aga Phili ja Klebersoni müük tõi peale poolkaitse nõrgenemisega kaasa ka mingitki raha. Tegutse härra Gill!

Kommentaar

Miks sa ei usu Smithy poolikuks konvertimisse? Mõistagi ei juhtu see üleöö, aga materjal on ju olemas?

A mis Fletcherisse puutub, siis mina tema võimaliku sobivaima rollina näeksin mitte lõhkuvat, vaid ründavat keskpoolikut (AMC, kui soovite) - seda tõepoolest just tema vähese kaalu tõttu, mida ei paista ka kuskilt juurde tulevat. Ta on seda ka ise oma loomulikuks positsiooniks nimetanud (I don\'t mind playing on the right but I have been in the centre all my life, so that is probably my best position ning mänginud seal nt koondise eest silmapaistvalt hästi. (Vogts võis küll shotlaste vuti suht pekki keerata, aga vähemalt ei eksinud ta palju, kui peale mängu Eestiga ütles: \'In Darren Fletcher we have one of the biggest talents in the UK\').

Kiirust , platsinägemist ning söödutäpsust jagub tal juba praegugi, edasi saab ainult paremaks minna. Paremale äärele, kuhu Fergie teda veel eelmiselgi hooajal proovis, tal siiski Ronaldo, Parki ja (ilmselt ka) Solskjaeri järel nagunii suurt asja ei ole.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ei, kindlasti on materjal olemas: agressioon, otsustusvõime, oskab vastasele jalgadesse minna. Arengu ruumi on veel, aga eks paistab, seni oleme ju teda pooliku rollis näinud ainult teisejärguliste meeskondade vastu.

Kommentaar

everotni vastu tegi ta nende nappide minutitega küll selgeks, kes on siinkandis boss
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Reservide mängus siis olid põhis platsil Smith, Rossi, Brown. Brown nüüdseks välja vahetatud ja ManU 3-0 ees.

Kommentaar

Smith keeldus ju Inglise koondise kutses ja mängis reservis poolkaitsja kohta ja kuidas veel kõigele krooniks oli just tema see kes viis Manu juhtima!

Kommentaar

Algselt postitas rooney

Smith keeldus ju Inglise koondise kutses ja mängis reservis poolkaitsja kohta ja kuidas veel kõigele krooniks oli just tema see kes viis Manu juhtima!
                          smithy ei keeldunud millestki

Kommentaar

Kuid algselt levis ju jutt, et Smith ise keeldus, see on nüüd hiljem välja tulnud!

Kommentaar

FA chief executive Brian Barwick was among those to criticise Smith\'s perceived decision to prefer club ahead of country, observing that \"it was not perhaps the cleverest thing that he\'s done\".
                              Teamtalk

See napakas ka ei tea asjast midagi tuleb välja, ise töötab veel FA\'s.
                              Nägi, et ManU mängija ja kohe hea kritiseerida, napakamat ABU inimest annab veel leida, aga noh FA juba on selline napaka kari mis seal enamat oodata.

Pole ka esimest korda kus Barwick napakaid sõnu suust välja ajab. Kõige tuntum on tema väide, et Liverpool oli ManU\'st parem aastal 99!

I rest my case

Kommentaar

Inimesed ajavad üldse imelikku juttu. Näiteks mäletan, et peale 2003/2004 hooaega ütles Punanina, et Arsenal pole tõeline meister kuna viigistas nii palju mänge.
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X