Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mis siin ikka nii väga emotsioonitseda, võitjaid saab olla ainult üks.
Minule oli juba 2 nädalat tagasi selge, et Milan läheb edasi. Kõik mängud ei saagi õnnestuda, Milan mängis kaitses väga kindlalt ja see oli meie jaoks liiga kõva pähkel. Ainult RVN ka süüdi pole, kogu meeskond tegutses kehvasti. Kui üldse midagi põdema jääda, siis Old Traffordi 0:1 kaotust.
Loodame, et Arsenali 4:2 võit ei jää hooaja tipphetkeks...
mis siin ikka nii väga emotsioonitseda, võitjaid saab olla ainult üks.
Minule oli juba 2 nädalat tagasi selge, et Milan läheb edasi. Kõik mängud ei saagi õnnestuda, Milan mängis kaitses väga kindlalt ja see oli meie jaoks liiga kõva pähkel. Ainult RVN ka süüdi pole, kogu meeskond tegutses kehvasti. Kui üldse midagi põdema jääda, siis Old Traffordi 0:1 kaotust.
Loodame, et Arsenali 4:2 võit ei jää hooaja tipphetkeks...
no rvn ikkagi luhtas paar indlat võimalust,e riti see ebaõnnestunud pikk ettevõrmine tagaposti juures. üldse oli vend sellise tüdind näoga platsil, kasutage smithi tema asemel
nüüd kui kaotusest üle 35 tunni möödas ja padi ka pisaratest ära kuivanud, tõden, et
elu läheb edasi. Kui eelmine hooaeg pidi olema nn vahehooaeg, siis ütleme, et hoopis see hooaeg on seda ja ma ei imesta kui ka järgmine.
Milani meeskond oli kogenum ja pidas surve all mängimisele paremini vastu. Oodakem, kui Rooney ja Ronaldo omandavad veel ühe tiitlivõistluse kogemuse, 2006 MM, siis on ka nemad märksa küpsemad esinemaks klubi eest hästi mängudes, kus on vaja mängida pinge all. Carrolli Old Traffordi apsakast hakkas kõik pihta, seega on raske teha head hooaega, kui vv on nõrk. on ju nii, arsenal? Pisut alavormi on vajunud ka Silvestre, samuti ei saa kohe kuidagi rahul olla Browniga. Siiani arvasin, et Brown on äärekaitse, mitte keskkaitse. Nüüd nagu ei oska midagi arvata. Keane on üks väheseid, kellega võis rahul. Samuti Giggs, keda Fortune väärikalt asendada ei suutnud.
Ja oleks Ruud kasvõi ühe ära löönud... ja oleks giggs terveks jäänud... ja poleks Carroll palli pillanud kodumängus... või oleks 0-0lt hoopis Giggsi post sisse läinud... need 3 oleksit ja 1 poleks jäävad kummitama, aga see on jalgpalli loomulik osa, parem ja kogenum meeskond võitis.
Algselt postitas vanRooney
Keane on üks väheseid, kellega võis rahul. Samuti Giggs, keda Fortune väärikalt asendada ei suutnud.
.. ja Rio, ülejäänud olid turistid. Ja nagu tundub, ei saanud mõned nagad ülalpool aru, et ma ei tahtnud mitte Roostes Ruudit MoM-iks tembeldada, vaid vastata idootsustele tema taasvigasekslöömisest. Minge sumage lumes, saate põsed punaseks.
Tänane guardian tõstatab olulisi probleeme - ilmselt neidsamu, mida kõik ManU toetajad on endamisi juba vaaginud.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kas ma olen ainuke, kes mingeid probleeme ei näe? Minu arust pole tiimil ega Fergie\'il ega kellegil teisel Unitedi tegelasel midagi viga, Meid lihtsalt kummitab ebaõnn, juba mitmendat aastat kusjuures Kui vaadata eelmise aasta Meistrite Liigat, siis langesime välja tänu sellele, et üks venku oma silmanägemist kaua aega ei olnud kontrollinud. Poleks see tüüp sitta keeranud, oleks ei tea kui kaugele välja jõudnud. Premiership läks perse tänu mingile ebanormaalselt pikale Rio bännile. See aasta oli taas ebaõnne, et Meistrite Liigas edasi ei saanud, Scholesi ja Fortune löögid esimeses mängus lihtsalt olid määratud võrku sahistama, paraku nii ei juhtunud. Teine mäng - 30 minti mängitud, Giggs kappab Milani kaitsest läbi, löök aga selle asemel, et väravavõrku sahistada kolgsatab posti. Lisaks veel Ruudi võimalused, mis taas ebaõnne (loe vigastuse) tõttu löömata jäid. Premiershipis algasid jamad juba pre-season\'ist, kui EM-il mänginud tüübid pidi tänu sponsorite survele oma igati väljateenitud puhkuse lühikeseks jätma. Scholesi mitte vormis olemine hooaja algul on just selle taga ja kui Scholes ei mängi hästi ei mängi ka United tervikuna. Niisiis läksid kaotsi väga-väga väärtuslikud punktid, isegi ime, et vaat et reservmeeskonnaga suudeti Chel$kile hooaja avamängus tõsiselt vastu hakata. Kui vaadata kuulsat 98/99 hooaega siis oli Meil ikka sitaks õnne, imeline come-back Torinos, Schmeicheli vägev pendla tõrje FA Cupi poolfinaalis, Giggsi maagiline värav. Ja loomulikult Ole ja Sheringhami väravad Meistrite Liiga finaalis. Kui hooaja jooksul ühe karika saaks, oleks väga hea, kui juba duubli teeks oleks super. Kolmikut või veel enam nelikut, mida Jose suuresuuga lubab, ei juhtu minu arust nii pea, sest praeguse võrdse taseme juures, kus Portod võidavad Meistrite Liigasi ja Keekad EM-e peab ikka julmalt õnne olema, Meil seda viimasel ajal olnud ei ole. Loodetavasti see muutub, näiteks järgmise hooajaga
Kamoon, ega see pole sul vibulaskmine, kus iga nool märklauda tabab...
Mina näituseks ei võitnud jälle Viking Lotos mitte halli pennigi. Ebaõnn missugune! Ja see on väga tõsine probleem minu jaoks!
Algselt postitas Epic
Kas ma olen ainuke, kes mingeid probleeme ei näe? Minu arust pole tiimil ega Fergie\'il ega kellegil teisel Unitedi tegelasel midagi viga, Meid lihtsalt kummitab ebaõnn, juba mitmendat aastat kusjuures
Mina võin seejuures omalt poolt lisada, et Liverpoolil on kõrgemalt poolt määratud Premier igal aastal ära võita. Kui mitte ainult see ebaõnn iga jumala kord juba hooaja esimesest mängust pihta ei hakkaks...
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kas ma olen ainuke, kes mingeid probleeme ei näe? Minu arust pole tiimil ega Fergie\'il ega kellegil teisel Unitedi tegelasel midagi viga, Meid lihtsalt kummitab ebaõnn, juba mitmendat aastat kusjuures Kui vaadata eelmise aasta Meistrite Liigat, siis langesime välja tänu sellele, et üks venku oma silmanägemist kaua aega ei olnud kontrollinud. Poleks see tüüp sitta keeranud, oleks ei tea kui kaugele välja jõudnud. Premiership läks perse tänu mingile ebanormaalselt pikale Rio bännile. See aasta oli taas ebaõnne, et Meistrite Liigas edasi ei saanud, Scholesi ja Fortune löögid esimeses mängus lihtsalt olid määratud võrku sahistama, paraku nii ei juhtunud. Teine mäng - 30 minti mängitud, Giggs kappab Milani kaitsest läbi, löök aga selle asemel, et väravavõrku sahistada kolgsatab posti. Lisaks veel Ruudi võimalused, mis taas ebaõnne (loe vigastuse) tõttu löömata jäid. Premiershipis algasid jamad juba pre-season\'ist, kui EM-il mänginud tüübid pidi tänu sponsorite survele oma igati väljateenitud puhkuse lühikeseks jätma. Scholesi mitte vormis olemine hooaja algul on just selle taga ja kui Scholes ei mängi hästi ei mängi ka United tervikuna. Niisiis läksid kaotsi väga-väga väärtuslikud punktid, isegi ime, et vaat et reservmeeskonnaga suudeti Chel$kile hooaja avamängus tõsiselt vastu hakata. Kui vaadata kuulsat 98/99 hooaega siis oli Meil ikka sitaks õnne, imeline come-back Torinos, Schmeicheli vägev pendla tõrje FA Cupi poolfinaalis, Giggsi maagiline värav. Ja loomulikult Ole ja Sheringhami väravad Meistrite Liiga finaalis. Kui hooaja jooksul ühe karika saaks, oleks väga hea, kui juba duubli teeks oleks super. Kolmikut või veel enam nelikut, mida Jose suuresuuga lubab, ei juhtu minu arust nii pea, sest praeguse võrdse taseme juures, kus Portod võidavad Meistrite Liigasi ja Keekad EM-e peab ikka julmalt õnne olema, Meil seda viimasel ajal olnud ei ole. Loodetavasti see muutub, näiteks järgmise hooajaga
sellest postitusest loen mina välja sõnumi et manu on yks team kes kõik õnne hoolex jätab!sellist asja prof jalkas ei tohiks olla...kui ära ei löö oled saamatu mitte ebaõnnega ja kui kohtunik \"ära teeb\" siis võib kyll pidada seda ebaõnnex või äraostmisex
Minu jaoks on tegu äärmise ebaõnnega, et ma praegu seda eerikkantonaa pikka (ja rumalat) juttu lugema juhtusin. Uuh... Aga vahel kohe lihtsalt ei joppa!
kõik mehed on tasemel aga kedagi supervenda ei ole.. ronaldo oleks, aga tähtsates mängudes ei tee ta midagi. Ei ole venda kes võtaks meetri kõrgusel õhus lennates palli alla teeks ühe sammu ja kohe lööks, sellised vennad võiksid mängu ära teha.., rooneys pole ammu seda sära näind, mida vaja oleks
Alex on ajast maha jäänd.. 5 aastat tagasi oleks selle team\'iga võitnud aga mitte nüüd.
kõik mehed on tasemel aga kedagi supervenda ei ole.. ronaldo oleks, aga tähtsates mängudes ei tee ta midagi. Ei ole venda kes võtaks meetri kõrgusel õhus lennates palli alla teeks ühe sammu ja kohe lööks, sellised vennad võiksid mängu ära teha.., rooneys pole ammu seda sära näind, mida vaja oleks
Alex on ajast maha jäänd.. 5 aastat tagasi oleks selle team\'iga võitnud aga mitte nüüd.
Kle mees maga välja või mine vaata oma superkangelaste filme edasi!
Kommentaar