Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kahju oleks võinud vähemalt lahkumis mängugi teha , nüüd siis viimane mäng liverpooliga viik, manu legend igavesti
Lisaks andis ManU teada, et kui 1993. aastal Nottingham Forestist ManU-sse saabunud Keane nõus on, korraldatakse talle lahkumismatš. me pääd
Becksi lõhkuja Aldo Duscher on end välja pakkunud kui Keane mantlipärijat ja tahab Premieri mängima tulla, olevat ka tema agendid juba Manchesteris
Mina
18.11.2005 15:57
Nii kahju,et Keane lahkub. Ta mangis toesti hasti, vaatamata oma kuulsusele ja rikkusele ja ei olnud nii ennast tais. Loodame, et ta paris ara ei kao.
Südamest loodan, et ta Premiershipist ei lahku. Igas korralikus liigas peab ikka piisav kogus m****e ka olema, Juventusesse jäinud põhim****i lahkumisega juba tekitati suur auk antud kooslusse... Ja kaua need Camb***lid, Savage\'id, Laur**nid, Pi*esid jms ikka jõuavad vankrit vedada...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
toetan 100ga aga see oleks pidanud juhtuma juba 3 aasta eest va munn on selline
tema pärst on ManUst lahkunud ju mitmed mängijad -
paul mcgarth - alex i sallind teda lihtsalt
gordon stracham - tahtis minna ise monacos või lyoni aga alex keeras talle ja müüs leedsi
andrei kanchelskis - manu minu teada parimaid poolikuid läbi aegda, giggsist parem minu, beckhamiga täiesti võrdne, kui mitte parem
paul ince - ei sallind teda enam
beckham - viskas putsaga
stam - rääkis midgai alexist halvasti
a stapelton - ka ei sallind teda lõpuks
Kommentaar