Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis artikli kirjutaja valesti tegi,need on fregie sõnad ju?
fergy ajab paska et väljak vilets aga kuidas siis lille niiiii nauditavalt mängida oskas??? manu oli paras pask mida ta ei julge välja öelda, väljak on/oli ju samasugune mõlemale meeskonnale
Äkki ta emakeel pole eesti keel? Sest see lõik teeks häbi ka 4. klassi lapsele.
\"Ma usun, et mu mängijad üritasid parimad. Nad läksid mängima heas tujus, kuid nad noored ja kogenematud. Noori mängijaid aga peab usaldama, aga ei saa nõuda neilt mägede liigutamist.\"
Algselt postitas Zaeka
Äkki ta emakeel pole eesti keel? Sest see lõik teeks häbi ka 4. klassi lapsele.
\"Ma usun, et mu mängijad üritasid parimad. Nad läksid mängima heas tujus, kuid nad noored ja kogenematud. Noori mängijaid aga peab usaldama, aga ei saa nõuda neilt mägede liigutamist.\"
Algselt postitas Zaeka
ega manu mängijatelt rohkem jah ei saa küsida.......surnud laipa ei mõnitata ju
Ma leian vähemalt kolm viga selles lauses. Kaks grammatilist ja ühe vea lause ülesehituses.
Pöördudes tagasi algse probleemi tõstatamise juurde -> Zlatan: \"kes selle artikkli küll kirjutas, kohutav\", viitas ta ilmselt sellele, et see veebileht ei ole suvaline delfi kommentaarikeskus ning õigekeelsuse tundmine on pigem eelduseks, et seda veebilehte toimetada. Muffigi. See, kes kirjutas ei räägi eesti keelt emakeelena või oli lihtsalt paukus.
¿Comprendo, no?
Algselt postitas eestimees
ega manu mängijatelt rohkem jah ei saa küsida.......surnud laipa ei mõnitata ju
Miks peaks haritud inimene üldse etv sporti lugema? Muidugi on kahetsusväärne, et sellist jampsi üldse üles riputatakse, aga oma infoallikat peaks ikkagi oskama valida.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Teie Ruud on ikka tolkam küll, tal ikka veres penaltite saamiseks pikali viskumine. Häbi lausa, kuidas ta seal maoli viskus teisel poolajal.
Pluss sellest ma aru ei saanud, kuidas Park karistamata jäi, kui tallad ees säärde jooksis Lille\' mehele. Samas ku viimane suht süütult ta vastutasuks pikali tõmbas, siis kollane välkus kohe. Ja Rooney oleks võinud ju ka, niisama nalja pärast, saada teise kollase vastasele jala peale astumise pärast. Pulli oleks saanud.
Kommentaar