Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
asjalikud tunnelikordused teil... tavaline otsepilt enne poolajale minekut, õige fänn nägi seda otsepildis... veel õigem fänn riputab homme siia midagi asjalikumat yles...
kohati väga julged vahetused... tõsi, Evra nagu pisut lonkas väljakult tulles. Kindlasti Evra parim mäng siiani unitedi särgis. Ja siis veel Vidic tuua elisel hetkel debyteerima. Isegi Fletcher ja Richardson said kohati hästi hakkama (kohati ei saanud).
Savage on lahe
Smith, Nistelrooy, Ferdinand hästi kohtlesid teda
keskväljakriis: giggs vahetati välja vigastuse pärast, Smith sai 5nda kollase. O`Shea ja Scholes juba enne väljas.
Ferdinand keskpoolikusse?
niisiis selle mängu käkid:
Albaanlane, mida teeb see mees Blackburnis? Sama ebameeldiv tüüp endiselt...
Van Nistekas, põhimõtteliselt duell Frieder´iga 2:0 hollandlase kahjuks, paras. Minu jaoks vaieldamatult hetkel kõige ebasümpaatsem tüüp Manu-s. Alatult käitub...
Kohtunik tegi vahepeal käkke ridamisi, teisel poolajal vedas Riol, kahju et Poll ei osanud kätt näha.
Mängu šeriffid olid vaieldamatult Friedel ja Rooney. Jänki tegi tugeva pendlatõrje ja tõi kentauri pealöögi nurgast ära, õigemini tõrjus üle otsajoone. Aga Rooney on pelgalt minu jaoks põhjus olla suvel Inglismaa poolt, selle mehe tahtmine peaks olema Jalgpallipiiblis, kui kunagi peaks loodama selline üllitis. See oli küll üks mäng, kuid minu jaoks piisav.
Nooruke Richardson, selle kuti liigutused annavad põhjust lootmaks, et noormehest võib purakas tulla. Tõsi ta on veel käristu, aga ta meeldis mulle juba sel põhjusel, et talle meeldib ka vindiga söötu anda.
Vilistatud pennal oli täiesti õigustamata. Hobulõustal oli pall sama palju käes kinni kui kaitsjal. Seegi hea, et Friedel ilusa tõrje tegi. 2. poolajal oleks aga raudselt pidanud andma sarnase penalti Blackburni kasuks. Samaväärne intsident, oleks olnud õiglasem.
Saha on saabas. Kuidas ta lõpuni platsil vastu pidas, tõesti ei tea. Olin ma ainuke, kel oli teda piinlik vaadata. See värav oli küll kõikjale mujale mõeldud kui sinna. Aga värav vähemalt natuke päästis tema üleüldist masendavat mängu.
Rooney, tundub, et arvab Gerrardiga sarnaselt, et ta peab kõikjal olema ja kõik ise ära tegema. Natuke usaldust oma meeskonnakaaslastesse tuleks talle kasuks.
Lõppkokkuvõttes muidugi parem võitis, selles polnud kahtlust, kuigi ei saa eitada, et ma ei oodanud BB viigiväravat, milleks tegelikult oleks olukordade parema lahendamisega hakkama ka saadud.
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
asjalikud tunnelikordused teil... tavaline otsepilt enne poolajale minekut, õige fänn nägi seda otsepildis... veel õigem fänn riputab homme siia midagi asjalikumat yles...
Kommentaar