Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Kusjuures, see jutt ei pärine algselt mitte The Sun´ist, päris usaldusväärsest allikast, tegelikult.

Ja Ruudi lahkumine on ikkagi suht kindel, wanna bet?

Kommentaar

ruudist on esialgselt huvitatud psv, villareal ja veel mingi kolmas vaiksem klubi, kuid manu annnab ta ara koige korgema pakkumise tegijale

Kommentaar

minu meelest suht karm lugu kui van jääb ainukeseks normaalseks vv-ks. noortele võib ju küll anda võimalusi aga kui kvaliteet vv-d pingilt võtta pole kui nt van saab vigastada on küll kehvad lood. nii et üks hea teine vv palun.

Algselt postitas fitti

Howard Evertoni, nagu juba mõnda aega ka arvatud oli. Eks elu näitab, aga mina tema naasemisse VDS asendajana kuigivõrd ei usu, olemasolevatest kollkipritest paneks pigem panused Fosterile.

Kommentaar

Ma arvan, et Steele ja eriti Foster on piisavalt heal tasemel tagavarad. Mingit eraldi uut varuväravavahti muretsema hakata oleks suht mõtetu...meil suuremaidki probleeme, näiteks keskväli...või nii...

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas

Crybaby muidugi peab alles jääma.
            kui sa ainult viitsiksid natuke oma m2lu pingutada,
            siis see konflikt ei ole uus ja u pool kuni aasta tagasi sahistati hoopis Ronaldo lahkumisest
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

keskväli on enivei probleem, seda tuleb naguinii tugevdada. mul oleks lihtsalt kindlam tunne olnud kui teaks et peale van-i on pingilt suht kogenud vend võtta.

Algselt postitas Pingviins

Ma arvan, et Steele ja eriti Foster on piisavalt heal tasemel tagavarad. Mingit eraldi uut varuväravavahti muretsema hakata oleks suht mõtetu...meil suuremaidki probleeme, näiteks keskväli...või nii...

Kommentaar

Keano\'s testimonial 22:00
                http://members.home.nl/boberius/home.htm
                + raadio lingi saab manutd.com-lt

Ruud Speaking Live

Ruud van Nistelrooy has spoken of his hurt at not being allowed to play in Roy Keane\'s testimonial game.

The Dutch forward\'s future has been the subject of intense speculation over the last couple of months, with Sunday\'s walk-out apparently signalling the end of his Manchester United career.

Now, amid claims that he was told to leave Old Trafford prior to the Charlton game, it has emerged that he has been forbidden to play in Keane\'s testimonial.

Currently training with the Holland World Cup squad near Amsterdam, van Nistelrooy revealed that he was dreadfully disappointed with the situation at Man United, fuelling rumours that he has been kicked out of the club permanently.

\"Yeah it\'s good to get my mind off it, especially after I can\'t be there tonight,\" he told Sky Sports News.

\"For me it\'s painful. I wanted to respect Roy. I wasn\'t allowed to really so that is painful, that is the most painful thing.\"

Van Nistelrooy was deeply upset that United had taken their hostility out on him in this way, and deprived good friend Keane of his presence on the Irishman\'s special night.

\"I spoke to him (Keane) and he\'ll be fine. That\'s it really.\"

Sky Sports
                The Reward is Cheese.

Kommentaar

Algselt postitas Pingviins

There was a training match and Quieroz was reffing, and gave Ronaldo a free kick against RvN

Ruud apparently gets up and goes \"no suprises there, giving your son a free kick\"

Ronaldo responds saying that it was a foul, and RvN says, \"go tell that to your dad\"

This is where things got serious, as Ronaldo is instantly riled - as he tells Ruud; \"my dad is dead\"

Ruud amazingly counters with; \"No he\'s not, Carlos [Quieroz] is your dad\"

All hell breaks loose as Ronaldo goes mad and goes for Ruud. The players separate them but a distraught Ronaldo leaves the training session in tears.

Kui see on tõsi, siis peaks Ruud väga kiiresti nahui tõmbama (mida ta nagunii teeb, aga noh...).
                  No anna andeks, aga seliist sitta ei maksa ka uskuda. Ruud kaotas ka selle hooaja jooksul ühe vanavanematest (Ronaldo kaotas isa) ja nii madalale ei langeks ka keegi, kes pole oma sugulasi kunagi näinud.

Anyway Ruud ei lähe kuhugi. Kui peaks minema, siis siiamaani olen nõus oma klaviatuuri ära sööma nagu paarkümmend lehekülge tagasi sai lubatud.

Head ööd.

Kommentaar

Kuidas see olukord siis laheneb? Ma usun, et natuke tuleb sul oma klaviatuuri siiski näksida.
                    MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas Yorro

Anyway Ruud ei lähe kuhugi. Kui peaks minema, siis siiamaani olen nõus oma klaviatuuri ära sööma nagu paarkümmend lehekülge tagasi sai lubatud.
                      Tundus säilitamisväärt lause. Taku müts on siiamaani alles vist, ah?
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Yorro
                        No anna andeks, aga seliist sitta ei maksa ka uskuda. Ruud kaotas ka selle hooaja jooksul ühe vanavanematest (Ronaldo kaotas isa) ja nii madalale ei langeks ka keegi, kes pole oma sugulasi kunagi näinud.

Head ööd.
                        Ma loodan, et sul on õigus

Kommentaar

Algselt postitas petsman
                          minu meelest suht karm lugu kui van jääb ainukeseks normaalseks vv-ks. noortele võib ju küll anda võimalusi aga kui kvaliteet vv-d pingilt võtta pole kui nt van saab vigastada on küll kehvad lood. nii et üks hea teine vv palun.
                          Võtkem seda laenu kui make-or-breaki. Arvestades, et Steele hooaja lõpus Howardi asemel ka reservide eest postide vahel seisis, pole ühtki põhjust arvata, et Tim on natukenegi selle vormi lähedal, mida ta peale MetroStarsist tulekut näitas. Usun, et oleks lõppenud hooajal (eriti selle teises pooles) VDS viga saanud, oleks pigem pidevat first-team-actionit kogenud Foster laenult tagasi kutsutud, kui Tim väravasse lastud. Olen ka suht kindel, et tema, mitte Steele või keegi uus on sügisest teine vv.

Evertoni eesmärk tuleval hooajal ei tohiks olla vähem, kui UEFA cupi koht, mis tähendab, et Timigi õlul on päris suur vastutuskoorem. Kui ta näitab end sellega toime tulevat, SIIS on põhjust arvata, et ta suudab VDSi järgmisest hooajast vääriliselt asendada. Peaks ta aga ka nende eest põruma, on ta läinud.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ma ei näe just eriti võimalust, et RvN varianti oleks jääda üldse...keegi peab minema...Ferggi see igatahes ei ole
                            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Mina tahaks hoopis et Ferguson ManU\'st ära läheks.
                              Ta laseb/müüb kõik head mängijad minema. Beckham läks ära ,sest oli Fergusoniga tülis, Keane\'ga läks tülli pärast boro mängu ja lasi Keane\'i lahti ja nüüd läheb Nistelrooy minema!? Eriti mõte on eelistada reservimängijat meistriliiga paremuselt teisele väravakütile.

Kas Fergusonile jääb 19 aastast väheks ManU peatreenerina??

Kommentaar

Eilne värav: http://www.youtube.com/watch?v=F59P8gtxQFU
                                Auavaldused ja värki pärast mängu: http://www.youtube.com/watch?v=Rrkk0HC5g_M

Kommentaar

Working...
                                X