Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Suureneb lootus, et uuel hooajal võib näha minu lemmikut herr Eaglesit paremal äärel tegutsemas Ning suure papi eest, mille üks Hispaania gigantidest välja käib, saab paar keskväljamaestrot osta
Kodusärk on väga FC särgi moodi, samas on ta ka meie 99 aasta ja veel paari vanema särgi moodi, heh
See Ronaldo teema hakkab juba kergelt ära viskama, ma pean tunnistama, et kuni eilseni ei olnud ma ta peale eriti vihane (näiteks mõndade Unitedi Inglise fännide suhtumine ajas mind üldse oksele), aga see \"no one stood up for me\" pläma oli küll viimane piisk. Igatahes, kahju, et temaga nii läks, kui nii Ronnie kui Ruud lahkuvad, on olukord eriti puine, loodetavasti on klubil nii palju mõistust, et tema eest korralik summa nõuda. Mis Eagles\'isse puutub, siis ma küll ei usu, et ta Unitedi põhitegijaks kunagi tõuseb, kahjuks.
Kommentaar