Replying to Topic \'Manchester United\'
Tõesti Ruud ei löö selle pärast väravaid,et teised tahavad ka skoori teha.Talle lihtsalt ei anda söödu enam,aga küll varsti saab jälle Ruud ka oma väravad kirja.Muideks viimane mäng Liverpooliga oli päris hea eriti Giggsi esimene värav,kahjuks peab tõdema,et natuke koba,sest Dudek on tavaliselt alati Manu mängudes alavormis
Tõesti Ruud ei löö selle pärast väravaid,et teised tahavad ka skoori teha.Talle lihtsalt ei anda söödu enam,aga küll varsti saab jälle Ruud ka oma väravad kirja.Muideks viimane mäng Liverpooliga oli päris hea eriti Giggsi esimene värav,kahjuks peab tõdema,et natuke koba,sest Dudek on tavaliselt alati Manu mängudes alavormis

Ruud: \"I have told the coach to either let me play for the whole match - or not at all.\" Tundub, et tuleb shotlastele (Fletcherile) pöialt hoida 
Ronaldo aga mängib U21 koondises playoff mängu Prantsusmaa vastu.

Ei ole vaja ka sellist ebasümpaatset tüüpi kes mängib siis kui tahab ja ei mängi siis kui ei taha
van Buyteni ost oleks mõtetu siis oleks meil kolm maailmaklassiga keskkaitsjat aga kui Rio kahe aastase bänni peaks saama siis mine sa tea
Selle uudise sain ma tiada kui Chelsea omanik(Vene rikkur märkis et tal on kavas osta veel paar uut mängijat.)Tema sõnul ei ole ta veel rahul võistkonnaga kelle piale ta nii palju raha kulutas!
Kui Manu tõesti piax Riot maha myyma siis olen ma sir Alex-st pettunud
Kommentaar