Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

hmm.. eesti liiga siis top class football ? head koomikat kõigile
    Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
    http://www.isepankur.ee
    info@isepankur.ee

Kommentaar

Viimaste kuulujuttude põhjal on ManU mõnda aega silma peal hoidnud ajaxlastel van der Vaartil ja tuneeslasest kaitsjal Trabelisil. van der Vaarti eest pakuti 15 miljonit naela... aga loomulikult ei ole see mees müügiks. Trabelisga pidi asi lootustandvam olema... rõhutan, et need alles üsna ebakindlad jutud... ega ausalt öeldes mingeid tuneeslasi küll siia ei tahaks
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Viimaste kuulujuttude põhjal on ManU mõnda aega silma peal hoidnud ajaxlastel van der Vaartil ja tuneeslasest kaitsjal Trabelisil. van der Vaarti eest pakuti 15 miljonit naela... aga loomulikult ei ole see mees müügiks. Trabelisga pidi asi lootustandvam olema... rõhutan, et need alles üsna ebakindlad jutud... ega ausalt öeldes mingeid tuneeslasi küll siia ei tahaks
        G. Nevillest ja Wes Pruunist on Hatem iga kell üle. Kui sa ei suuda leppida, et ta must on, on see su enda probleem.

Kommentaar

Asi pole tegelt nahavärvis.. ega ma rassist ole... mina igal juhul usun, et Brown ja Neville on temast etemad... aga noh, äkki usun valesti.
          Viimaste kuulduste põhjal mängib 11 päeva pärast no 1 särgis Tim Howard, maailmameister Barthez taandub pingile.

Kommentaar

homses viimases preseason mängus sportingu vastu peaks alustama barthez, ka saab debüüdivõimaluse doubledjemba, kel conf.karikajärgselt puhata lasti. lisaks lubab fergie mänguaega pughle ja lynchile. See kõik ei kergita ootusi väga kõrgele, kuid loodame parimat.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

no minu lootused on siiski suht kõrgel... Barthez on siiski surte kogemustega vv... ma arvan, et Barthezil on veel paar säravat hooaega varuks (nagu Veronilgi, kuid viimasest nüüd siis Chelseale)... Djema Djema on minu meelest andekas mees ja mina ootan temalt küll palju... kui Pughil ja Lynchil jalg värsisema ei hakkaks ... lohutada võib sellega, et kaks viimast on mänginud ka tunduvalt tugeva,mate klubide vastu kui Sporting Lissabon

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

homses viimases preseason mängus sportingu vastu peaks alustama barthez, ka saab debüüdivõimaluse doubledjemba, kel conf.karikajärgselt puhata lasti. lisaks lubab fergie mänguaega pughle ja lynchile. See kõik ei kergita ootusi väga kõrgele, kuid loodame parimat.
                Kui vaatata USA tuuri seeriat : 3:1, 4:1, 3:1 siis peaks Sporting 4:1 ahju minema
                Loodame tõesti parimat!

The Sun :P kirjutab, et Joe Cole\'ist võib Red Devil saada samuti Cole\'i tiimikaaslane Defoe otsis maja Manchester\'is (vaevalt selleks, et Man City\'sse minna ) Ega Trabelsi vastu mul küll midagi ei oleks tema kohta öeldakse : The next Lilian Thuram Kuna Wes on uue aastani väljas siis oleks Trabelsi sugune mängija küll teretulnud

PS!Becks lõi oma esimese värava Real Madrid\'i särgis Edu talle!!!

Kommentaar

Originally posted by Epic

The Sun :P kirjutab, et Joe Cole\'ist võib Red Devil saada samuti Cole\'i tiimikaaslane Defoe otsis maja Manchester\'is (vaevalt selleks, et Man City\'sse minna ) talle!!!
                  Cole läheb hoopis Chelseasse. Defoe vist ikkagi saate. Ega midagi pole kommenteerida, kui WHUFC juhivad sellised vennad nagu Brown ja Roeder.

Kommentaar

Papp on siiski suht hea, ei tohiks kurta. Ja Defoe kohta pole asi sugugi veel kindel. Arvatavasti sõltub sellest, kas Manu müüb Veroni või mitte.
                    Ja veel. Kurb uudis Safci fännidele - klubi on vastu võtnud £3m pakkumise Phillipsi eest. Summa pole küll suur, kuid teisalt pole SuperKev viimasel hooajal eriti millegagi ka silma paistnud.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Manchester on vastu võtnud Chelsea £15 milj pakkumise Veronile... . Chelsea tahab mehega kiiresti asjad ühele poole saada, sest et Meistrite liigaks mängijate registreerimine on kolmapäeval kell 10. Mina loodan, et Veron ei lähe...
                      https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Kui vaatata USA tuuri seeriat : 3:1, 4:1, 3:1 siis peaks Sporting 4:1 ahju minema
                        Loodame tõesti parimat!

Man U võitis tuuril ju Celticut ka 4-0!
                        https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Originally posted by Red Devil

Loodame tõesti parimat!

Man U võitis tuuril ju Celticut ka 4-0!
                          Selle jätsin ma arvestamata, et toredam oleks

Chelski pakkumine £15m ongi vastu võetud CL registreerimise tähtaeg on 1000 GMT Thursday. Ning tundub, et Seba lähebki Mõnes mõttes on hea, et ta lahkub (Djemba Djemba ja Kleberson saavad rohkem mänguaega )

Chelski saab samuti endale Joe Cole\'i

Fergi on Ole\'t praise\'inud : \"Ole is one of the most knowledgeable players in the squad now, he\'s a real student of the game. He\'s an excellent pro.\'I started to play him wide on the left, thinking that would be his natural position and allow him to cut in on his right foot.But when he played on the right he was magnificent for us.

Kommentaar

rangers on paolo vanoli kõrvale toonud teise vanakesest (ehk 30+) kaitsja, endise ManU mehe Henning Bergi. Kogemust peaks neil kahel tõesti jaguma, aga kas sellest ka piisab? Ok, pole meie mure.

Kommentaar

Mõnes mõttes on hea, et ta lahkub (Djemba Djemba ja Kleberson saavad rohkem mänguaega )
                              kleberson saab rohkem mänguaega? parandage kui ma eksin, aga minumeelest (ja manutd.com andmetel) ta küll nüüd ülalnimetatud meeskonna koosseisu ei kuulu. siit siis järgmine küsimus, miks manu annab rohkem mänguaega teiste klubide mängijatele ...

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking
                                kleberson saab rohkem mänguaega? parandage kui ma eksin, aga minumeelest (ja manutd.com andmetel) ta küll nüüd ülalnimetatud meeskonna koosseisu ei kuulu. siit siis järgmine küsimus, miks manu annab rohkem mänguaega teiste klubide mängijatele ...
                                work permiti taga on endiselt asi, osapooled on muus kokku leppinud.

edit: vähemalt peaks olema, ma ei suuda praegu enam seda allikat leida.

PS. http://www.sportnetwork.net/main/s237/st28712.htm, ma ei saa aru millist kuupäeva see uudis kannab, aga päris huvitav. Mustanahaline \'belglasest\' Roy?

Kommentaar

Working...
                                X