Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurb, väga kurb Arvestades, et Ole leping lõpeb järgmisel suvel (vähemalt Guardiani andmetel) siis tundub, et Unitedi karjäär, kui mitte kogu jalgpalluri karjäär, on ta jaoks läbi. Jaanuaris peaksime tõsiselt pöörama pilgud härra Rooney poole
mai saa aru. jumala kõva mikker on Riol,on vaja paukuda?!
Ole G\'st on küll kahju.karjääri lõpp vajub ikka täitsa ära.jama värk.
aga pilgud roony poole?? mina igatahes põrsa-poissi küll manu särgis näha ei taha.
mai saa aru. jumala kõva mikker on Riol,on vaja paukuda?!
ongi kõva, ma ei paukunudki. ma lihtsalt küsisin et kas ta sellega mängima ka hakkab
[i]Ole G\'st on küll kahju.karjääri lõpp vajub ikka täitsa ära.jama värk.
aga pilgud roony poole?? mina igatahes põrsa-poissi küll manu särgis näha ei taha.
OG-st tõesti kahju, aga ei usu et ta eriti palju mängu aega olekski saanud. Ikkagi kolm tegijat ründajat eespool. ja mina igatahes tahan küll põrsa-poissi ManU särgis näha.
ei ole ta kuhugi kadunud, lihtsalt gängstalt patsikestesse punutud... eks Rio siis vaatab, äkki mõnel ülitähtsal mängul näiteks Arse või Chelski vastu päästab oma afro valla, et vastaseid hirmutada
Kommentaar