Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
\"Liverpool alistas Inglise Premier League\'is 3:0 Wigani ning tõusis turniiritabelis 3. kohale, sest Arsenal kaotas ootamatult kindlalt Bolton Athleticule. \"
\"Liverpool alistas Inglise Premier League\'is 3:0 Wigani ning tõusis turniiritabelis 3. kohale, sest Arsenal kaotas ootamatult kindlalt Bolton Athleticule. \"
Bolton Athletic???nagu ints??? was??
minu viga jah. miskiprast oli mõtteis charlton athletic. v midagi.
Endiselt olen mina vaimustuses selle kolmiku tegevusest. Kuigi Ronaldo mängis ka hästi peale sisse tulemist loodan, et Fergie läheb Benfica vastu Giggsi ja Parkiga.
ruudi värav võttis naerma, lõpuks jälle hea mäng kah, benfica vastu siis saab öelda et lähme kogemustega lööma. esmaspäeval viasatsport 2 teeb ülekande ka manu - liverpooli reservidest kus peaks ka ole mängida saama (Y)
see on ikka tõsiselt hea uudis jah, et super sub ole saab jälle mängida...üle nii nii pika aja ....loodame,et midagi ei juhtu ja varsti jälle väravaid lööma
Kommentaar