Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Samas on ka palju õnnestunud oste nagu Van Nistelrooy, Rooney, Ronaldo, Smith, Heinze, van der Sar...Beckhami osas olen nõus, et Ferguson tegi vale otsuse
beckham pole ainuke loll müük neid ontal veelgi ja veelgi
Evra medical toimub esmaspäeval. Arvatavasti tuleb veel üks mängija pärast teda. Loodetavasti Ribery, samas on Simao ka üks võimalus.
Mis keskvälja puutub, siis parimad mängijad mängivad selliste klubide eest, kel veel meistrite liigas lootust ja vaevalt hetkel Unitedisse kipuksid, mingit hädaosut nagu Dumba kaksikud küll vaja pole.
Algselt postitas /Romaldo/
Samas on ka palju õnnestunud oste nagu Van Nistelrooy, Rooney, Ronaldo, Smith, Heinze, van der Sar...Beckhami osas olen nõus, et Ferguson tegi vale otsuse
beckham pole ainuke loll müük neid ontal veelgi ja veelgi
Jaah? Mulle meenub (lisaks Becksile, obviously) esimese hooga ütleme viimasest kümnest aastast ainult üks müük, mida läbimõtlematuks saab nimetada - Stam - samas 16,5M ei olnud ka üldse paha diil tema eest. Omal ajal tormi tekitanud 90.-te keskpaiga clearout aga andis teadagi millise tulemuse.
Mis puutub ostudesse, siis on üsna ilmne, et kõik piletid ei võida. Näituseks Wengeril võib ju olla hea nina lihvimata teemantide peale, aga on ta ju peale Henry ka igasugu Luzhnõide ja Cyganide ja Stepanovsite ja Wreh\'de ja Jeffersite sarnast rämpsu ostnud.
Ehk et lugege raamatut ja kasvatage aru ja ärge inisege igal teemal.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Eks ta teenitult ära tuli. Kuni Saha platsile naasmiseni oli Rooney-ga hea paar ees, nüüd viimastes mängudes natuke kehvalt esinenud, kuid ka natuke head teinud (geniaalne ristisööt Cristianole).
Ma kahtlustan juba pikemat aega, et Fergie arvates ongi O\'Shea see keskväljamees, keda pikka aega otsitud.
Ja miks nüüd Evra ostuga võeti kohe teemaks Fergie mitte kõige edukamad ostud? Evra on end kõige kõrgemal tasemel tõestanud. Kvaliteeti peaks näitama ka viis mängu Prantusmaa koondise eest.
Mina võtsin mitte edukad ostud Evraga seoses ette, kuna minu arvates pole Prantsusmaa liigast tulnud mehed head taset Inglismaal näitanud. Djemba tuli sealt, Wenger on mitu venda sealt ostnud ja ära saatnud: Wiltord, Shaban kui pikalt mõelda leidub palju halbu näiteid. Leidub ka muidugi häid aga ma värisen tavaliselt hirmust kui fergie mõne ostu jälle sooritab ma usun, et Park näiteks ei kuulu kaua Manchesteri, no nii kaua kuuleb kuni Aasiaturu särkide müük hakkab langema
Algselt postitas fitti
Omal ajal tormi tekitanud 90.-te keskpaiga clearout aga andis teadagi millise tulemuse.
<seal sulle vastus, eestimees,
plats puhtaks oli julge samm, M.Hughes oli veel aastaid hiljem ka siniste eest tegija,
kui Kanchelskis ja co poleks eest l2inud, poleks Beckham ja teised oma kasvandikud v6imalust saanudki,
kusjuures keegi ei kahtle ju nende klassis, (e:just McGrath) edukas karjaar ka Villaga seljataga, aitas ta Poomi tema debuudil Derbys Utdi vastu, likvideerides pooled ohtlikud olukorrad juba eos, kuigi ise vaevu end 16-kastist v2lja vedada jaksas
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Algselt postitas fitti
Omal ajal tormi tekitanud 90.-te keskpaiga clearout aga andis teadagi millise tulemuse.
<seal sulle vastus, eestimees,
plats puhtaks oli julge samm, M.Hughes oli veel aastaid hiljem ka siniste eest tegija,
kui Kanchelskis ja co poleks eest l2inud, poleks Beckham ja teised oma kasvandikud v6imalust saanudki,
kusjuures keegi ei kahtle ju nende klassis, edukas karjaar ka Villaga seljataga, aitas ta Poomi tema debuudil Derbys Utdi vastu, likvideerides pooled ohtlikud olukorrad juba eos, kuigi ise vaevu end 16-kastist v2lja vedada jaksas
põhiliselt on see sul mõttetu postitus..................
Kvaliteeti peaks näitama ka viis mängu Prantusmaa koondise eest.
Mul on 2 sõna selle lauslolluse peale - Bernard Diomede.
Kes ei tea, siis tegu on Houllieri ostetud mängijaga, kel oli taskus MM kuldmedal. 3 miljonit naela plus rohkem kui samapalju palgaraha ja 5 mängu hiljem lahkus mees vaba mehena. Kvaliteet? Ei.
Niiet mitte kunagi ei tasu esindust rahvuskoondises, mis teeb läbi noorenduskuuri, võtta kui kvaliteedinäitajat. Pigem tasub selles näha ettevaatlikusele manitsust ja peatreeneri katsetamisi.
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Kommentaar