Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas davids26

Carragher lõi ka lõpus Carollile Gerrardi söötust peale aga Caroll suutis selle õnneks tõrjuda.
    Chelsea \"fännilt\" asjalik jutt

Kommentaar

No aga äkki oli ta ManYoo poolt

Kommentaar

Algselt postitas Ferreira

No aga äkki oli ta ManYoo poolt
        sinust ei hakka me üldse rääkima

Kommentaar

Tegid nalja?

Kommentaar

Aplaus teile mõlemale davvu ja ferr.

Enivei, kleebin sellise asja siia:
            Red suits him better ! :P
            No.19

Mängu pean hiljem järele vaatama, kuid tore seegi, et sain oma allkirja injury listi uuendada.
            Vedas Kuraditel !

Kommentaar

Oskab keegi öelda kuskohast tänast väravat netist näeks?

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Aplaus teile mõlemale davvu ja ferr.

Enivei, kleebin sellise asja siia:
                Red suits him better ! :P
                No.19

Mängu pean hiljem järele vaatama, kuid tore seegi, et sain oma allkirja injury listi uuendada.
                Vedas Kuraditel !
                Mis Kuraditest sa räägid ja nr. 19 kuulub minule.....ja Kuraditel ei vea vaid nad teevad platsi puhtaks

Kommentaar

Algselt postitas Ramm
                  Mis Kuraditest sa räägid ja nr. 19 kuulub minule.....ja Kuraditel ei vea vaid nad teevad platsi puhtaks
                  Oh andestust, oh andestust. Ma pidasin natuke vähem glamuursemaid Kuradeid silmas, noh neid punaninasemaid Kuradeid sääl Inglismaal. Aga jahhh, üritan oma vigadest õppida. Enam nii ei juhtu, et püha Kuradite nime vales kohas kasutan.
                  Nr. 19 kuulub sulle ? No kui see sul just tagumiku külge tatoveeritud on, siis tõesti...ee...hoiame eemale.
                  (prahijutu lõpp )

Kommentaar

Väsind kaotustest. Benitez tundub oma kalduvustes täpselt sama üheplaaniline kui Houllier. Mida me nende teisejärguliste hispaanlastega nagu Garcia ja Nunez õieti teeme? Liverpool oli shokeerivalt halb eile. Jälle.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ma ei ütleks et shokeerivalt halb ,minu arust jäi keskväljak eile teiseks.
                      Kaitse oli norm(isegi üllatavalt,sest esimene mäng keskkaitses ja kohe Manu vastu) ,
                      Ründes Morientes üritas aga väsis lõpuks,Baros aktiivne,aga pidi palju ka keskel rabelema ,
                      lisaks löödi tal pea katki ja oli päris pikalt mängust eemal.
                      Keskel aga augud ,valed söödud ,vahepeal mulle tundus et seal mängis lausa Hyypia ja Pellegrino jäeti taha päris üksi.
                      Manul üks löök värava peale mis läks õnnetult sisse,üks latt kah.

Riise ok ,aga sai lõpus paugu ja tuli longates välja,Garcia oleks võinud eile õigete söötudega mängu ära otsustada.
                      Vahetusest Nunez tegi paar päris head tsenderdust ,Pongolle oli aktiivne aga ei jõudnud löögile.

Väga üllatav on kuulda sellist pessimismi Rafa suhtes, vaadates mansat on imetegu et me liiga keskel või isegi allpool ei ole.
                      Väga suur erinevus eelmise treeneriga ,Pool võidab mänge ka kaotusseisust ,võidame (juba) võõrsil mänge tabeli lõpus mansade vastu,mängijad ise on rohkem rahul.

Väsinud kaotustest ?
                      Alates detsembrist on mängitud 12 mängu ja kaotatud on neist 3.
                      (kodus Chelsea,Manu ,võõrsil Everton--kõik 0:1)
                      2 viiki ja seitse võitu ,üks penaltitega Spur\'si vastu
                      Minu arust ei ole üldse halb tulemus.

PS
                      Nunez ei olnud tegelikult päris Rafa ost,tuli Oweni tehinguga kaasa.

Garcia on pettumus tõesti ,loodame et läheb paremaks.
                      Miks ta niipalju mänguaega saab on arusaamatu ,ju siis pole kedagi.
                      (paremale vist saakski hetkel ainult Nunez-Garcia seast valida )

Kommentaar

Sly Spordi nädala tiimi ründepaar on
                        El-Hadji DIOUF & Robbie FOWLER

Kommentaar

Algselt postitas lfc
                          Väga üllatav on kuulda sellist pessimismi Rafa suhtes, vaadates mansat on imetegu et me liiga keskel või isegi allpool ei ole.
                          Väga suur erinevus eelmise treeneriga ,Pool võidab mänge ka kaotusseisust ,võidame (juba) võõrsil mänge tabeli lõpus mansade vastu,mängijad ise on rohkem rahul.

Väsinud kaotustest ?
                          Alates detsembrist on mängitud 12 mängu ja kaotatud on neist 3.
                          (kodus Chelsea,Manu ,võõrsil Everton--kõik 0:1)
                          2 viiki ja seitse võitu ,üks penaltitega Spur\'si vastu
                          Minu arust ei ole üldse halb tulemus.

PS
                          Nunez ei olnud tegelikult päris Rafa ost,tuli Oweni tehinguga kaasa.
                          Noh Oweni tehing oli ju igati Benitezi aegne.
                          Mind häirib natuke see, et meile tuleb juba aastaid mängijaid, kes ilmselgelt ei ole vastaval tasemel. Pole uus jutt - kahju lihtsalt, et sama tendents ka uue treeneri alluvuses jätkub. Muidugi ei pruugi iga üleminek õnnestuda, aga neid nässuminekuid juhtub \'poolil liigagi palju.
                          Eelmist treenerit sõimata võib, aga siiski teatud perspektiiviga. Ehk ärgem siiski unustagem kümnendi alguse meeskonda, mis oli viimane Punaste tiim, mis auhindu võitis ja ka Premieris auhinnalisele kohale kandideeris. Olen nõus, et GH kaks viimast hooaega läksid aia taha, kuid varasemat unustada ka ei maksa.
                          Sinu jutt sellest kui kehv mansa meil ikkagi GH pärandina on, tundub pisut kummaline. Meenutagem siiski, et need luuserid mängisid eelmisel hooajal Premieris 4. koha välja - seega liiga tagumisest otsast polnud juttugi.
                          Vigastused on omaette jutt - aga need vaevasid möödunud hooajal pea sama valusalt, kui seekord.
                          Kaotused kaotusteks, aga me kaotame ühe võtmemängu teise järel. Ma ei jaksa innustuda võidust Norwichi üle. Vabandust.
                          Tõsiasi on see, et me ei ole eelmise hooajaga võrreldes edasi liikunud. Mitte karvavõrdki. Minu jaoks on see pettumus tõesti.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ma ei mõelnudki et kehv mansa ,vaid vigastusi.
                            Ning osad mehed (Riise,Traore ,Biscan hooaja alguses) mängivad paremini uue treeneri all,
                            ka Kewell hakkas kuhugi jõudma.
                            Cisse ,Alonso,Morientes on ikkagi minu arust väga head ostud,aga kahjuks on läinud nagu on.

Samas Josemi,Nunez ---kuidas võtta.Ilma nendeta oleks veel hullem.
                            Garcia on seni pettmus.
                            Pellegrino on ilmselt selleks et vajadusel backup\'ks olla ning noori arendada.
                            Morientese pressikal ütles Rafa et kas uusi mängijad tuleb:see sõltub mansast,mängijate kättesaadavusest ning rahast.
                            Ilmselt seda viimast ikka piisavalt ei ole.

Kahju jah et kaotused tulevad liigamängudes ja just oluliste (6 punkti mängud) mansade vastu,aga ma ei süüdistaks küll treenerit kes on ametis olnud pool aastat ning omab hetkel mansat kus pool põhimansast vigastatud.
                            On ju ka häid momente (Ars koduväljakul,viimane CL mäng)

Eks hooaja lõpus ole näha,mina olen oluliselt optimistlikum kui viimastel aastatel.

Kommentaar

\"The ball was swerving a bit and I had a good view of it, but I was unlucky as it moved a bit at the end.

\"It didn\'t go through my hands, it went under them - it was impossible to catch so I was concentrating on parrying it.\"

\"I think with a bit of luck, perhaps, I should have kept it out, but the ball moved and I couldn\'t do anything about that.\"

- Jerzy \"Jens Lehm*nn\" Dudek
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Aga kas siis Caesar realist on tulemas Liverpooli?
                                \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
                                Marcello Lippi

Kommentaar

Working...
                                X