Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
noh.. Kas Pooli toetajate piinad hakkavad vaikselt 5% künnist ületama võrreldes ühe teise klubi omadega. Kui minu skaala järgi 25 täis saate siis welcome to the club.
Niipalju siis meie noortest. Peaksid küll olema harjunud olema sellistel põldudel mängimisega. Keskpoolikut polnud ollagi, päris lõbus oli vaadata, kuidas Hyypia paar korda üritas I p.a.-l pisikese Pongo peale route one footballi lasta. Traore koll oli seni 2005. aasta koomim jalgpallihetk.
Ma polnud vist varem nii noort koosseisu mängimas näinud. Sain nüüd n.ö. lähemalt tuttavamaks meie mõningate reserv-võluritega.
Mängupilt : Mudakünkaralli. Selline uisa-päisa kihutamine mitmes suunas, millest midagi kasulikku ei suudetud ehitada. Keskväljal valitses suvaline karglemine, pealelöökide arv pea olematu.
Barose sissetulek elavdas meeskonda, kuid tulemuseks sellest ei piisanud. Meie satsist parim oli justnimelt tema.
Noortest : Positiivsest küljest jäi silma ainult Whitbread, kes küll vahel vast liiga uljaspäi olukordadesse kihutas ja oma kaitsepositsoonilt minema tormas, kuid oma kiiruse ning kaitsmisoskustega suutis palju kasulikku teha. Potter ja Raven on need nimed, kes minujaoks kõige halvema mulje jätsid. Ka Welshi ja Warnocki ei vääri kiidusõnu. Warnocki olen varem mängimas näinud, kuid täna oli mees kahvatu.
Rääkides Nunezi kasutegurist meie meeskonnale, siis ausalt öeldes minuarust seda nagu polegi. Real\'i poisi mänguoskused on meie reservpoiste oskustega täiesti võrreldavad, kui mitte öelda isegi halvemad. Käitumisoskusi ka pole, punane kaart tuli asja eest ! Mina pole temalt head mängu näinud igatahes. Give me Danny Murphy any day !
Traore vigur - no tõesti, mina hakkasin laginal naerma.
Ahjaa...kes too vastasmeeskonna nr. 25 oli ? Osav mees, täitsa ilusti tillitas meie mängijaid. Minuarust võiks vabalt mõnes mainekamas särgis mängida.
LFC sait : \"It\'s goodbye to the FA Cup for another year. Regrets? There\'s sure to be a few.\"
Name: Jean-Louis Valois
Nationality: French
Date of Birth: 15/10/1973
Height: 5\' 11\" (180cm)
Weight: 11st 9lbs (74.0kg)
Previous
Clubs: Lille, Luton, Hearts
Position: Striker
Place Of Birth: Lyon
Jean Louis Valois arrived at Turf Moor on a short term deal in early September and the French winger made his Clarets bow as a late substitute in the win over Crewe Alexandra.
An exciting and talented player, Valois first made his name on British shores with Luton Town, having played in France with the likes of Auxerre, Guegnon and Lille.
He helped to inspire Luton to promotion in the 2001/02 campaign, scoring some memorable goals along the way under the management of Joe Kinnear.
He left Kenilworth Road after just one season though, determined to play at a higher level and he found himself north of the border with Scottish Premier League club Heart Of Midlothian.
He spent two seasons in Edinburgh with the Tynecastle club and left in the summer of 2004, looking for a return to English football.
After spending time on trial with Leeds United, he had one game for Clyde where he scored the winning goal in a League Cup tie with Stranraer in his one and only appearance before returning to England and trialling at Turf Moor.
He impressed Steve Cotterill to such an extent that he was awarded a deal and will be hoping to make a name for himself in The Championship.
Minu arust sai Pool väljakust ,kohtuniku stiilist ja hoopidest \"kultuurishoki\" ja ei tulnudki sealt välja.
Suht mannetu mäng ja milline masendav värav.
Esimesel poolajal kui Burnley väravavahile teine särk toodi siis käis mõte peast läbi et mees tellis teise särgi kuna väravas on külm ja midagi teha ka nagu ei ole..
Ainuke positiivne märk et võistkond peale väravat tõesti üritas
ja vast ei saadud vigastusi juurde.
Mina ei süüdistaks noori poisse. Küllap nad tegid, mis oskavad ja teevad edaspidigi. Pigem näitab see Akadeemia treenerite küündimatust, aga see selleks.
Mida mina tahaksin küsida: kuidas saab üldse olla võimalik, et selline seltskond Liverpooli nime all FA karikamängus platsile saadetakse? Benitezi õõnsad sõnad, et küllap fännid mõistavad, et on olulisemaid võistlusi, mind ei huvita. Ei mõista. Aga ka Benitez pole minu silmis süüdi. Ma kujutan ette, kui raske tal on sellist meeskonda väljakule saata.
Aga. David Moores. Kus on lubatud ja oodatud investeeringud? Miks järjepanu kõigile rahapakkujaile ust näidatakse? Kaua võib? SG lahkumise järel oleme Premieri teises pooles väljalangemise vastu võitlemas.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Algselt postitas Melwood
Jah, loomulikult nõuab premier\'i võit stabiilsust, mida meil tõesti ei ole, aga seda ei ehita siin ka poole hooajaga. (eriti kui pool meeskonnast on laatsaretis)
Ühes lauses kaks korda varjatud reklaam(pool=liverpool)?
Temps mis reklaam see on kui samanimelise teema all räägitakse.Vaat kui ManU (öeak mis koledus siia pandi) võiArsenali vi kellegi teemas siis oleks reklaamsiin on lubatud sõna pool
eilse kohta niipalju ,et Traore liiga palju rünnakus käib ja nii sassi kahjuks tal läks millise värava all ta parasjagu on viimaseid kaadreid nähes st kuidas ta lahkus kapuuts peas staadionilt hakkas tast lausa kahju.sest olgem ausad kena liigutus(kui oleks vastase värava all olnud)
Imelik oleks ka kui Burnley ei suudaks võita Liverpooli kolmandat võistkonda. Isegi FC Jalututel oleks shanshi olnud...
P.S I\'ll get my coat...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar