Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

\'pooli veebilehel kuu aega üleval olnud küsitlus, keda meeskonna fännid kõige enam Punaste ridadesse ootavad, andis esikümne osas järgmised tulemused:
    1. KEWELL 24.78%
    2. DUFF 17.65%
    3. RONALDINHO 13.90%
    4. VAN DER VAART 8.38%
    5. TREZEGUET 6.42%
    6. DENILSON 6.06%
    7. CISSE 5.88%
    8. COLE 5.88%
    9. BEATTIE 2.14%
    10. TONGE 1.96%

Pisut üllatav isegi, et Harry Kewell fännide seas nii populaarne on. Mulle isiklikult pakuksid kõige enam huvi nimekirja teine, kolmas ja neljas number.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Dioufi mängukeelust niipalju, et UEFA määras mängukeelu pikkuseks 2 mängu. Liverpoolil on õigus selle otsuse peale kaevata reede õhtuni, kuid vaevalt, et Pool seda teeb, kuna karitus oli leebem kui oodata osati. UEFA võttis otsuse langetamisel arvesse ka seda, et Dioufi provotseeriti.
      Samas määrast UEFA Celtic\'ule fännide käitumise pärast trahvi £ 2500. Viimatinimetatud otsust edasikaevata ei saa. See ajas Celticu tegelased eriti närvi ning nood tõstatasid küsimuse klubide (eba)võrdsest kohtlemisest.
      BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Minule tuleb küll uudisena, et Michael Owen läinud suvel MM-i veerandfinaali aegu üsnagi vigastatud oli. Siit saab muuhulgas lugeda ka seda, miks tal sel hooajal mõnikord kiirusega probleeme on olnud.

Kommentaar

Sai eile vaadatud Liverpool - Celtic mängu ja peab ütlema, et minu arvates on see vist kõige igavam mäng, mis mina näinud. Tundus, et nii 90% söötudest olid valesöödud, just Liverpooli näol oli tegemist sellega, et igas rünnakus justkui puudus igasugune mõte. Minu ootused mängu eel olid suured - Celticu toetajana ja Inglise jalgpalli suure austajana lootsin väga ilusat ja põnevat mängu. Ei tulnud kumbagi. Võimalusi oli tegelikult küll, Heskey sai esimesel pooltunnil kaks korda ohtlikult peale löödud, kuid tegelikult oli terve kohtumine justkui mingi 3. divisjoni luuserite klõpsimine omavahel. Absoluutselt ei saadud palli vajalikku kohta vajalikul ajal, kogu aeg ainult valesöödud ja lollid vead. Thompson lõi sellise karistuslöögi, et Houllieril ei jäänud hiljem midagi muud vist mängijatele öelda, et see oli ABC - nii et tohi jumala eest teha (järeldus minu poolt ). Hartsoni löögi suhtes ei oska isegi kommenteerida, hea löök ja tegelikult väga halva mulje jätnud Dudek ei saanud suurt midagi teha. Terev kohtumise vältel oli ebakindel. Minule jättis aga halvima mulje Djimi Traore - väga ebakindel ja justkui koguaeg oleks mehel mingi hullem värin sees olnud. Ei tea, mis viga oli.

Larsson ei jätnud ka suuremat muljet, Hartsoni varju jäi ta esiteks, kuid millegi eriisega terve mängu jooksul ei saanudki kordagi hakkama.

Liverpool peab igatahes oma mängu parandama hakkama - mitte mängima nagu 11 hullu, kes jooksevad ringi ja söödavad palli ei tea kellele. Kindlus on vaja minu arust leida esiteks. Siis vaatab edasi...

Kommentaar

Newcastle\'i toetajate rünnak on foorumis alanud igal rindel, nad käituvad umbes nagu ameeriklased Iraagis. Las ründavad siis kui tahavad, mis mul sellest.
            Polnud sel eilsel mängul viga midagi - probleem oli meie jaoks lihtsalt selles, et Celtic oli peajagu üle. See, mis meiega juhtus kaotusseisu jäämisel eile, on kuidagi nii valusalt tuttav sel hooajal. Kõik lihtsalt laguneb koost. Mina ikkagi ootasin mängupilti muudatust teiseks poolajaks, uusi taktikalisi käike, mida iganes. Mitte midagi ei järgnenud.
            Nii on jäänud veel kaheksa Premier\'i mängu sel hooajal. Kuidas Houllier meeskonda nendeks motiveerida suudab, pole aimugi. Eelkõige klubi tulevikku puudutavatel majanduslikel põhjustel on esineliku koht ja CL kvalifikatsiooni pääsemine oluline. Mitte, et me mängu kvaliteedi mõttes sinna seltskonda kuuluksime.

Kommentaar

jään vahest mõtlema, et kas kodanik Magpie on sündinud intrigaator või ta tõesti usub siiralt sellesse, mida kirja paneb. nii eilne run-in\'ide analüüs Arsenali teema all, kui ka hinnang Pool-Celticu mängule on väga persest.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Ma küll ei leia, et eilne Liverpool vs Celtic kohtumine igav oleks olnud. Mängutempo oli kiire ning mõlemad meeskonnad üritasid palli võimalikult kiirest ründajateni tometada, sellest johtuvalt kogunes ka palju valesööte, sest ettepoole on alati raskem mängida, kui tagasi.

Eriti tore oli kuulda, kuidas Celticu fännid 2-0 eduseisus You never walk alone\'i laulsid...

Kommentaar

Originally posted by Kaarel

Eriti tore oli kuulda, kuidas Celticu fännid 2-0 eduseisus You never walk alone\'i laulsid...
                  Ja põhjus selleks on, et YNWA on ka Celticu laul. Üks jalgpalli igipõliseid vaidlusi on, et kes esimesena selle laulu terassidele tõi, kas Celtic või Liverpool.
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Jah, lisaks laulavad seda ka Dortmundi ning veel mõndade klubide fännid. Lihtsalt Celticu fännidel oli seda Anfieldil ilmselt eriti magus teha.

Kommentaar

Kuulge, aitab küll sellest \'Magpie mölinast\' - ma lihtsalt avaldasin oma arvamust. See, kas sulle selline mäng meeldib või mitte - võib vaatada kahest otsast - lõppude-lõpuks peitub ilu ju vaataja silmades. Mängutempo oli kiire ja seega ainuke positiivne asi - kuid mida hindan, seal mängus polnud. Celtic ja Liverpool on mulle väga sümpaatsed klubid, väga toetan mõlemaid. Kuid selline kole ja \'väär\' mäng mulle tol hetkel lihtsalt ei istunud. Ehk olid minu ootused natuke teistsugused. Seega, saan aru, kui selline arvamus veidike närvi ajab - kuid mingit \'hakkasin mõtlema Magpie postituste peale\'-möla on küll lollus.

Igatahes - vabandan siinkohal mcnamara ja Kaarli ees (kuigi perselakkujana tunnen end natuke) - kirjutasin postituse hommikul vara ja olin õhtul pahane ning väsinud, sest lootsin näha üht kaunist ja ilusat mängu, mida ma enda arust ei näinud. Kõik. Mula maha. Järgmine teema.

Kommentaar

Originally posted by Magpie
                        Kõik. Mula maha. Järgmine teema.
                        Loodetvasti Off Topic teema laulupidude kohta. Ära jalgpalli alla küll tule
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Niisiis, eile 3-1 ilus võit Leedsi üle. Traore oli vist see mees, kes ütles, et võib-olla peame võitma ka kõik ülejäänud 7 mängu, et saavutada oma eesmärk. Ma lisaks sinna juurde, et ka sellest ei pruugi piisada.
                          Mis aga eilse mängu juures headmeelt tegi oli GH suvise soovi täitumine. Rääkis Ta ju mitmel korral sellest, kuidas Ta soovib, et keskvälja mehed teeksid rohkem väravaid ning sel hooajal ongi see nii läinud, eriti Murphy ja viimasel ajal vormi naasnud Gerrard on oma väravad ikka ära teinud. Sel aastal siis probleem hoopis ründajatega.

Aga seoses sellega veel üks väga hea uudis. Liverpool on sõlminud Neil Melloriga uue lepingu, mille kohasealt peaks mees jääma Pooli aastani 2006. Varasem leping oleks lõppenud 2004. Saaks nüüd noormees aga ainult rohkem põhimeeskonna eest väljakule.
                          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Originally posted by Melwood
                            Niisiis, eile 3-1 ilus võit Leedsi üle. Traore oli vist see mees, kes ütles, et võib-olla peame võitma ka kõik ülejäänud 7 mängu, et saavutada oma eesmärk. Ma lisaks sinna juurde, et ka sellest ei pruugi piisada.
                            Üks kiire märkus vaid. Juhul, kui eesmärgiks pidada 4. kohta liigas (ja paremat vist enam loota ei saa), siis piisaks ülejäänud 7 kohtumise võitmisest. Nimelt võidaksime sel juhul viimases mängudevoorus ka meist eespool oleva Chelsea ja mööduksime neist 1 punktiga. Eeldusel muidugi, et mõlemad meeskonnad varasemad 6 matshi täiseduga läbivad.
                            Arvan siiski, et punkte kaotame vahepeal meie ja kaotavad ka londonlased.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Üks kiire märkus vaid. Juhul, kui eesmärgiks pidada 4. kohta liigas (ja paremat vist enam loota ei saa), siis piisaks ülejäänud 7 kohtumise võitmisest. Nimelt võidaksime sel juhul viimases mängudevoorus ka meist eespool oleva Chelsea ja mööduksime neist 1 punktiga. Eeldusel muidugi, et mõlemad meeskonnad varasemad 6 matshi täiseduga läbivad.
                              Arvan siiski, et punkte kaotame vahepeal meie ja kaotavad ka londonlased.
                              Sorry! Läks jah natuke viltu! Panen selle kehva tervise arvele.
                              BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Originally posted by Melwood
                                Niisiis, eile 3-1 ilus võit Leedsi üle.
                                Head oli selles mängus rohkem Leedsi jaoks. Liverpool peaks võiduga väga rahule jääma, sest kergelt see neile ei tulnud. Esimene värav oli hea, teine Robinsoni ja Leedsi kaitse pläkk, kes jäid vaatama kuidas Riise joonel valukrampides tõmbleb ja ootasid, et Murphy palli auti lööks, et vaene norrakas arstide juurde saaks. Selle asemel lõi Danny peale.

Edasi oli mäng \"all Leeds\", kui välja arvata täieliku nullründaja (mcnamara teab) taevasse lennanud pealelöök umbes seitsmelt meetrilt. Are you Leeds player in disguise, Emile?

Samas - kui ise ei löö, siis lüüakse sulle ning Steven \"You\'ll never walk again\" Gerrard otsustas mängu ära.

Tore kohtumine oli muidu.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X