Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

\'pooli reservid olid eile jälle väljakul ja võitsid West Brom\'i 2:0. Mõlemad väravad Neil Mellorilt, kes tegi taaskord fantastilise mängu. Kiitust väärivad ka vv Luzi, Patrik Berger ning poolkaitses kõvasti tööd rabanud nooruke John Welsh.
    Premier\'i reservliiga põhjapiirkonna tabelit pole Liverpooli kodulehel ammu uuendatud, kuid on tõenäoline, et oleme kaunikesti tipus seal.
    Liverpool eile: Luzi, Vaughan, Nicholas, McNulty, Biscan, Cheyrou, Potter (Wright 83), Welsh, Mellor, Berger, Foley-Sheridan (Smyth 73). Vahetuses veel: Harrison, Butler, Wilkie.

Ja veel üks ilus uudis: El-Hadji Diouf on valitud Aafrika aasta jalgpalluriks 2002! Diouf\'i peeti selle auhinna vääriliseks teist aastat järjest - sarnase savutuseni on varem jõudnud vaid Abedi Pele.

the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Taaskord on t6estatud kolmanda maailma spetsialistide asjatundlikkus. Juba MM-l oli Senegali koondises v2hemalt kaks meest, kes tiitlit enam v22rinuks. Seda siis mcnamara arvamuse kohta tiitliv6istluste ylimuslikkusest. Liigahooajast pole vist m6tet hakata r22kimagi.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan
        Taaskord on t6estatud kolmanda maailma spetsialistide asjatundlikkus. Juba MM-l oli Senegali koondises v2hemalt kaks meest, kes tiitlit enam v22rinuks. Seda siis mcnamara arvamuse kohta tiitliv6istluste ylimuslikkusest. Liigahooajast pole vist m6tet hakata r22kimagi.
        Jaanil jälle paha tuju eile? Kas ma olen ühe sõnagagi väitnud, et Diouf vääris seda auhinda rohkem kui mõni teine Senegali mängija, näiteks Pape Boupa või Henri Camara? Ei. Ma olin lihtsalt rõõmus, et Liverpooli mängija selle au osaliseks sai.

Kommentaar

Kas ma olen v2itnud, et Sa otsust heaks kiitsid? Sinu kohta k2is ainult yhest eelmisest vaidlusest nopitud seisukoht, mis oli m6eldud v6imaliku vastuargumendi pareeringuna. Muuseas, ei olnud paha tuju, lihtsalt rumalusi ei kannata.
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Liverpooli mängijatel oli päris hea õhtu eile EM-valikmängudega seoses. Kui muidugi mitte arvestada Emile Heskey\'t... Tshehhimaa võidumängus Austria vastu tegutses suurepäraselt Milan Baros, teenides muuhulgas penalti. Väljakul käis ka Vladi Smicer. John Arne Riise kaitses võiduka Norra värve ja Jerzy Dudek hoidis nulli Poola mängus San Marino vastu.
            Ja muidugi Steven Gerrard ning Michael Owen. Oweni õhtut tumestas asjaolu, et ta sai vastiku seljavigastuse. Kaasategemine tähtsas mängus ManU vastu laupäeval on kahtluse all.

Kommentaar

Üks küsimus: kas on võimalik arvata, millal võib Mellorit Liverpooli esikoosseisus näha? Kas Houllier on oma mõtteid avaldanud noorte mängijate kohapealt? Kui lugeda reservide mängudest, siis, nagu vist paljudel võistkondadest, juhtub seal mõndagi sellist, mida ise kah näha tahaks. Kas noortest on oodata täiendust lähimal ajal sellise taktika, taseme või olukorra juures, mis Liverpoolil hetkel on? Lähim aeg - siis kuskil praegusest järgmise paari hooajani.

Kommentaar

Originally posted by vare
                Üks küsimus: kas on võimalik arvata, millal võib Mellorit Liverpooli esikoosseisus näha? Kas Houllier on oma mõtteid avaldanud noorte mängijate kohapealt? Kui lugeda reservide mängudest, siis, nagu vist paljudel võistkondadest, juhtub seal mõndagi sellist, mida ise kah näha tahaks. Kas noortest on oodata täiendust lähimal ajal sellise taktika, taseme või olukorra juures, mis Liverpoolil hetkel on? Lähim aeg - siis kuskil praegusest järgmise paari hooajani.
                Melloriga sõlmiti hiljuti uus leping, järelikult on ta igati Houllier\'i plaanides. Põhimõtteliselt võib teda juba põhikoosseisu mängijaks pidada, ehkki istub peamiselt vahetuspingil. Mis puudutab teisi reservis mängivaid noori, siis neist enamiku saatus on paratamatult klubist lahkumine. Selle hooaja jooksul on mulle jäänud silma kaks-kolm noort: John Welsh, David Raven ja Mark Smyth. Neil võib ehk klubis tulevikku olla. Aga enamus - midagi pole teha, kohti põhis on vähe ja noorukitel tuleb otsida mänguvõimalusi teistest klubidest ja madalamatest liigadest. Näiteks McNulty ja partridge võivadki juba olla sinna teel.
                Siis on muidugi need kaks hetkel Le Havre\'is mängivat Prantsuse noorukit, kellest selles teemas on juba varem juttu olnud. Nemad tõenäoliselt liituvad suvel \'pooliga. Ei hakka neil siin pikemalt peatuma.

Kommentaar

Üks küsimus: kas on võimalik arvata, millal võib Mellorit Liverpooli esikoosseisus näha? Kas Houllier on oma mõtteid avaldanud noorte mängijate kohapealt
                  Kõigepealt - suurepärased esitused märtsis on Steven Gerrardile toonud kuu parima mängija tiitli.

Noortest niipalju, et minu arvates võiks GH Mellorit proovida. Seda vähest aega, mis ta mõni aega tagasi sai, kasutas ju suurepäraselt ära. Heskey pole ausalt öeldes pärast väravat Celticu vastu millegi erilisega silma paistnud. Kui Owen laupäeval terve pole, siis on platsil ilmselt siiski just nimelt Heskey...ja usun, et paarimeheks saab olema Baros. Üldiselt...\'pooli meeskond on niigi suhteliselt noor, nii kaua kui kõik põhikoosseisu mehed on terved, ei hakka Houllier eksperimenteerima. Nii arvan mina.

Kommentaar

Valus kaotus oli siis eile, 4:0 ManU\'le. 2 v2ravat oleksid v6inud t2iesti olemata. Ntx ei ole ma n6us selle teise penaltiga. Oli lihtsalt natuke nygimist Ja krdi Dudek oleks pidanud Ole-Gunnari pealel88gi kah 2ra t6rjuma. Krt l2hima nurga katmine on iga v2ravavahi ABC Vahe Chealse\'ga k2rises 5 punktile, natuke valusaks l2heb.

Kommentaar

Man U RUULIB!

Kommentaar

Niipalju, kui mina olen aru saanud (nägin vaid väravaid ning penaltiolukordi), oli \'pool laupäeval täiesti lootusetu. Mäng oli õigupoolest tehtud juba Hyypiä punase kaardi ja ManU esimese penalti järel. Mingist ründemängust polnud mõtet rääkidagi.
                        Ühesõnaga...tuleb lihtsalt see hooaeg kuidagi vastu pidada ja järgmisi võimalusi oodata. Varasemad aastad on näidanud, et meie meeskond ei ole nii nõrk, nagu hetkel paistab. Kui see nüüd kedagi lohutab. Midagi muud optimistlikku kahjuks hetkel öelda ei ole.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Varasemad aastad on näidanud, et meie meeskond ei ole nii nõrk, nagu hetkel paistab.
                          ---

Lubage palun esitada järjekordne nominent RA huumoripreemiale

Kommentaar

Originally posted by muurek

Varasemad aastad on näidanud, et meie meeskond ei ole nii nõrk, nagu hetkel paistab.
                            ---

Lubage palun esitada järjekordne nominent RA huumoripreemiale
                            Võta heaks. :P
                            Mitu karikat hooajal 2000/2001, kahel hooajal järjest Premier\'i esikolmikus, 2001/2002 pääs CL veerandfinaali, lisaks Liigakarikas 2003.
                            Mida sinu lemmikmeeskonnal samast ajavahemikust ette on näidata?
                            Ma arvan, on naiivne loota, et Liverpool jääbki sellesse kurba seisu, kus ta hetkel on.

Kommentaar

Mida sinu lemmikmeeskonnal samast ajavahemikust ette on näidata?
                              palun palun ... las ma aitan muurekit, no mitte päris samast ajavahemikust ... aga liigavõit aastal 1961 või kuidas?

Kommentaar

Niipalju, kui mina olen aru saanud (nägin vaid väravaid ning penaltiolukordi), oli \'pool laupäeval täiesti lootusetu. Mäng oli õigupoolest tehtud juba Hyypiä punase kaardi ja ManU esimese penalti järel. Mingist ründemängust polnud mõtet rääkidagi.
                                Ühesõnaga...tuleb lihtsalt see hooaeg kuidagi vastu pidada ja järgmisi võimalusi oodata. Varasemad aastad on näidanud, et meie meeskond ei ole nii nõrk, nagu hetkel paistab. Kui see nüüd kedagi lohutab. Midagi muud optimistlikku kahjuks hetkel öelda ei ole.
                                Sisuliselt oligi nii. Kui Hyypia v2lja l2ks (punane oli natuke karm selle eest) oli LP m2ng t2iesti kadunud. ManU tegi mis tahtis. Kui ma 6igesti m2letan siis ei olnud meil yhtegi natukenegi ohtlikut rynnakut, nii palju kui meil yltse neid oli

Kommentaar

Working...
                                X