Algselt postitas WeThePeople
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustHooaeg on suht noor...Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustproovi vahel mõni lause mõttega ka kirjutada.
koguaeg paned tarka ja oled omaarust maailma emom inimene, kuid tegelikus oled sa üks lohh
ma saan aru, et budu pole kige teravam pliiats, kuid mis see aitas et sa teda "õpetasid" ning ta teeb järgmisel korral ikka samamoodi.
Vinc sa pole jumal ja ürita saada üle sellest,et sa oled omaarust foorumi parim härra.
Kui sa kirjutad faktidel põhinevat teemat siis pole mul su vastu midagi, kuid kui sa oled silmakirjalik siis on sind väga kole lugeda
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustRichards jääb Bale vastu nõrgaks minu arust.
Muidu olid normaalsed Tevez, Silva ja yaya Toure...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMinu arust on Hart täna steroidide all...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustvinc mis sul viga on ?
Ole ikka sama tubli edasi, vinc!Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustvinc mis sul viga on ?
koguaeg paned tarka ja oled omaarust maailma emom inimene, kuid tegelikus oled sa üks lohh
ma saan aru, et budu pole kige teravam pliiats, kuid mis see aitas et sa teda "õpetasid" ning ta teeb järgmisel korral ikka samamoodi.
Vinc sa pole jumal ja ürita saada üle sellest,et sa oled omaarust foorumi parim härra.
Kui sa kirjutad faktidel põhinevat teemat siis pole mul su vastu midagi, kuid kui sa oled silmakirjalik siis on sind väga kole lugeda
andesta master....armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar