Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
On jah vara, aga pingeid oleks vaja maha võtta küll ja siis 'nurgatagant' haarama tulla pärast.
-
Ilmselgelt liiga vara Liverpooli maha kanda. Isegi november pole veel käes ja juba tiitlirallist väljas?
Leave a comment:
-
Tundub et kuigi City kohta hästi vähe võetakse igal pool sõna, on nad vaikse enesekindlusega Arsenali ette võtmas taas, nüüd kus Liverpool on vaimselt kustunud, paistab tiitliheitlus Arsenali ja City vahele jäävat.
Leave a comment:
-
Haaland, Kane ja Mbappe on kõik täiesti segaselt seda hooaega alustanud. Lihtsalt Haalandi puhul see üleüldine kogu karjääri mäng vs värav sagedus on lihtsalt täiesti segane.
Leave a comment:
-
Samal planeedil on härra Harry Kane. Kes on 11 mänguga 19 väravat löönud.
Nüüd 12 mänguga 21. Naabrimehed
Leave a comment:
-
Mees teistelt planeedilt. Koos klubi- ja koondisemängudega Haaland nüüd sel hooajal 12 kohtumise peale 21 palli võrku pannud.
Leave a comment:
-
Suure Emile’i kaks poega Jaden (19) ja Reigan (17) mängisid liigakapis City särgis. Kiiresti on aastad läinud.
Leave a comment:
-
Ma mängu ei vaadanud, aga kirjutavad, et City parkis bussi. See on muidugi väsitav.
Leave a comment:
-
Muidugi on liiiga palju, aga 5 mängu tehtuna hooaja alguses on tiba vara kurta.Algselt postitas Wingback Vaata postitust
See ei ole tegelikult normaalne, kui tihedaks on graafik läinud mängijatele ja klubid seepärast hoard'ivadki mängijaid üleliia, et sellega hakkama saada. Isegi fännidel on kopp ees nii paljude mängude vaatamisest. Ma kirjutaks igale poole alla kus saaks, et tehtakse mingi neljandiku võrra mängude arvu cut.
Leave a comment:
-
See ei ole tegelikult normaalne, kui tihedaks on graafik läinud mängijatele ja klubid seepärast hoard'ivadki mängijaid üleliia, et sellega hakkama saada. Isegi fännidel on kopp ees nii paljude mängude vaatamisest. Ma kirjutaks igale poole alla kus saaks, et tehtakse mingi neljandiku võrra mängude arvu cut.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ah, sul on 2 meeskonna jagu mehi ja me oleme alles hooaja 5. mängus.
Leave a comment:
-
Kommar ütles et Haalandist sai mees, kes läbi ajaloo kõige kiiremini saavutatud 50 väravat meistrite liigas ja tüübil on veel pikalt minna kõrges mängus.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Väravat kaitseb ilmselt natuke parem mees küll jah aga kuidas mõjutab see Pepi ülesehitust kaitsest? Edersonil oli väga suur roll selles ja on ilmselt parim vaht jalaga mängus. Jagas ju väravasööte isegi.
Leave a comment:
-
Kuigi Donnarumma on kahtlemata üks parimaid väravavahte on seda ka Ederson ja seetõttu lähevad meie arvamused lahku. Eelnevate hooaegade statse ka aluseks võtta ei saa, sest ühele mehele Prantsusmaal (tõenäoliselt) löödi kõvasti vähem raamidesse lööke kui teisele Inglismaal. Ma pole kummagi fänn aga hetkel veel täiesti võimatu öelda, et väravas ollakse nüüd hullult paremad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: