Algselt postitas Aílton
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Keskpoolikud on Milner, Barry, Toure, de Jong, Nasri. Nii äärel, kui ka keskel võivad mängida Milner ja Nasri. Silva, Johnson, SWP on wingerid.Algselt postitas Mask Vaata postitustMilner, Johnson, Barry, Silva, Touré, de Jong, Nasri (ja mööndustega veel ka Wright-Phillips ja Weiss)
Mina sain seitse.
Kommentaar
-
Valencia ajal oli Silva küll ründav poolkaitsja/mängujuht.Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustKeskpoolikud on Milner, Barry, Toure, de Jong, Nasri. Nii äärel, kui ka keskel võivad mängida Milner ja Nasri. Silva, Johnson, SWP on wingerid.
Kommentaar
-
Enamasti alustab mängu vasakul City jaoks kuid liigub keskel ning ründefaasis läheb Clichy/Kolarov ääreründaja kohale kui on vaja väljakut laiemaks teha. Kuid ta on ka mänginud ründava keskpoolikuna ja minu meelest on see tema parim koht.Algselt postitas Mask Vaata postitustValencia ajal oli Silva küll ründav poolkaitsja/mängujuht.
Kommentaar
-
Käi perse sa saad küll aru mida ma motlen.Algselt postitas Martin Vaata postitustKui City tahab, siis ta ostab keskkaitsja ääreründajaks ja mingitel könnidel pole siin midagi köhida!
Kommentaar
-
Tõsiselt mõtled seda ?Algselt postitas Nohik Vaata postitustCL veerandfinaal ja koht liigas esimese 3 hulgas oleks mingu jaoks edukas hooaeg. Kui meistrite liiga gruppist edasi saaks siis oleks juba väga rahul.
Sellise materjali ja tehtud investeeringute pealt oleks see minu arvates miinimumKristiine JK
Kommentaar
-
Väikeklubi mentaliteeti nii naljalt välja ei juuri.Algselt postitas Alari Vaata postitustTõsiselt mõtled seda ?
Sellise materjali ja tehtud investeeringute pealt oleks see minu arvates miinimum
Kommentaar
-
Väikeklubi mentaliteeti nii naljalt välja ei juuri.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmancity jaoks on edukas iga hooaeg, mis ei lõppe relegatsiooniga.
Nii oleks parem olnud...Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Siis läheb Cityl päris raskeks, isegi uue number 19-ga.
Kommentaar