keegi teab, miks City - Norwich mängu Premier League HD pealt ei näe, vaid näitab Pool - Cityt?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Sai küll punase, minu teada vahepeal League Cupi mängus platsil ei käinud ja nii see punane ära kaduski.Algselt postitas ericbana Vaata postitustSeletage palun mulle lollile, et kas Balotelli mitte eelmine voor Liverpooli vastu punast ei saanud?Adiós amigos
Kommentaar
-
Aa, ei teadnud lihtsalt, et League Cupi mäng ka sinna alla läheb...Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustSai küll punase, minu teada vahepeal League Cupi mängus platsil ei käinud ja nii see punane ära kaduski.
Kommentaar
-
kaks kollast=1 mänguline bänn, mille ta Arsenali vastu Carlingus ära kandisAlgselt postitas ericbana Vaata postitustSeletage palun mulle lollile, et kas Balotelli mitte eelmine voor Liverpooli vastu punast ei saanud?
Kommentaar
-
League Cup, Fa Cup, Liiga. Kõik on ühtne süsteem inglismaalAlgselt postitas ericbana Vaata postitustAa, ei teadnud lihtsalt, et League Cupi mäng ka sinna alla läheb...
.
Kommentaar
-
Mitte ei saa vaid peate mängima unitediga.Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustFA Cupis saame mängida Unitediga kodus.
REVANGE WILL BE TAKEN
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar