Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitanud kasutaja rainis007 pooltÜtleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mida see kohtunik siis tegi? See penalti olukord oli 50/50, seal isegi polnud puudet. Teine kollane ja punane olid 100%, seal oleks pidanud otse punase saama. Võrreldes sellega, kuidas kohtunikud vilistasid meie eelnevaid mänge, see mäng oli puhas.Kommentaar
-
Chelsea teemas kirus ka keegi Mancini vahetusi, aga samas sain ma kohati teatud mööndustega temast aru. Agüero asemele dõubimees - selge see, et keegi peab eestpoolt lahkuma ja kogu asja kaitsvamaks muutma pärast seda kui Clichy punase sai, iseasi kas Kolo see kõige õigem variant oli. Silva vs De Jong - tõepoolest ka minu jaoks täielik müsteerium, aga Lescotti asemele Džeko oli tõenäoliselt selline all in-lüke Mancini poolt, kus iga hinna eest ära tuli lüüa. Muidu City poolt suhteliselt sümpaatne mäng ja kogu tabeli esimene osa sai kraadi võrra põnevamaks.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltEi olnud jah just parim vile, aga mina kõrvaltvaatajana leian, et Mancini pani vahetustega ka puusse. Aguero asemele Nono Toure, Silva asemele De Jong, Lescotti asemele Dzeko??? Mida iganes ta enne mängu võttis, mina seda ei taha.Kommentaar
-
Pole küll mingi FÄNN, aga Premierist meeldivadki mulle kõige rohkem Arsenal, City ja Chelski. Päris raske on vist ühe "lemmiku" (vale sõna vist, aga muud ka pähe ei torganud) alt teise alla joosta? Kurat. Kuigi seda mängu vaatasin erapooletuna..
"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."Kommentaar
-
Ee mis vahetustel viga oli? Kaks esimest oli betoneerimiseks, mis tuli ju väga hästi välja, keskväljalt Chelsea pmst ei suutnudki läbi murda ja võimalusi ei tekkinudki, see et pall nii õnnetult Lescotti kätt tabas olukorras, kus pall väravasse poleks läinud, oli halb õnn. 10kesi võõrsil Chelsea vastu viik oleks olnud hea tulemus.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltEi olnud jah just parim vile, aga mina kõrvaltvaatajana leian, et Mancini pani vahetustega ka puusse. Aguero asemele Nono Toure, Silva asemele De Jong, Lescotti asemele Dzeko??? Mida iganes ta enne mängu võttis, mina seda ei taha.Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja Tofoa pooltMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.Kommentaar
-

Kurat Tevez JÄLLE ei ole team player ja tuli lihtsalt ilma kostüümita peole?
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Tevez on ikka naljamees, hea lepingu endale teinud, et saab lihtsalt elu nautida, ilma mängimata..Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar