Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
4:2 southamptonilt tappa saada pole minu meelest normaalne. Väike kahtlus on, et see mäng võidi meelega kaotada, et Manchesteri vaesemat poolt lihtsalt õrritada, aga see oleks juba liiga labane. Sellegipoolest jääb mõru maik sellest kindlasti suhu. Tundub, et Pep peab kõvasti meeskonda õgvendama hakkama, sest pooled mängijad tuleks maha müüa alustades mõlemast eile mänginud keskkaitsest. Esimese värava puhul jääb eriti hästi silma Otamendi kuldaväärt tegutsemine. Ega siin saaks iga värava puhul neid vigu loetlama hakata, aga lihtsalt ei ole jõudu ja jaksu enam selleks. Lihtsalt tuleb võtta nende meeste eest see viimanegi raha, mis veel võimalik. Asemele tooks ma Hummelsi, kellel klassi on rohkem kui Kompanyl laupa ja see oleks ühtlasi ka hea ninanips Bayernile, kes mõtleb, et ta saab kõik saksa mängijad, keda nad tahavad. Või teine variant oleks Piqué Barcast ära tuua, ta ilmselt tahaks ka ühe kena reunioni Pepiga teha ning lisaks on linn ka ammusest ajast tuttav.
Ründe poole pealt on positiivne Iheanacho, kes ilmselgelt on 1996 sündinud poiss, kuigi see ei ole siin määrava tähtsusega. Ma tõstaks ta palga hoobilt 150 tonni peale, et mees kenasti klubis hoida. Lisaks on tegu oma kasvandikuga. On selgelt näha, et City noortetöö hakkab juba vilja kandma. Ma ei imesta, et Phil Neville oma lapse City akadeemiasse pani. Järgmist hooaega silmas pidades ja veel täiendustest rääkides, siis Messit ilmselt Barca ei anna, kuna on oma kasvandik jne, aga Neymar võiks tulla. Kõik teavad, et tegu on rahaahne tõpraga, aga kuna raha meil on, siis miks mitte teha mingi 150 milline pakkumine ja oodata Barca reaktsiooni. Üle 200 sa pole mõtet pakkuda väga, sest siis oleks tegu ilmselgelt ülemaksmisega, kuigi šeigid oleks selleks võimelised. Nende rahakotile see ilmselt põntsu ei paneks.
Nüüd jääb veel üle loota, et Cl-is tehakse ikka normaalne mäng ja võetakse Reali vastu jõuga oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHaha @ Iheanacho on omakasvandik.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKuidas tartanjan96 mu igno listist välja pääses? Lugesin ja imestasin, mis krdi sitta ma loen, aga siis vaatasin kasutajanime.
Nii et puhka jalga rahulikult eks.
Kommentaar
-
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustIgatahes oleks etem, kui inglased tänase ära võtaks. Inglise jalgpall vajab seda!
Aga ennem oleks vaja kaitse pidama saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustSa võid Harti poole nime pidi ka pöörduda, mis siin nüüd ikka ümber palava pudru joosta
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSterling ja Delph on rootslased vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSuht lamp ju, kes seal pingiotsal istub.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar