Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Nüüd rikkus Nasri küll asja ära, aga kui veel täpsemaks minna, on ka saunakütjate treener Hispaaniast toodud...Algselt postitas BCfey Vaata postitust3:0 ja kõik väravad löödud Hispaaniast ostetud mängijate pooltMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Võib ka niiAlgselt postitas rainis007 Vaata postitustParandatud...
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Ee, miks peaks ükski fänn tahtma postitada sellises teemas, kus suurema osa ajast ainult mingit juhuslikku paska loobitakse (ei pea siinkohal sind silmas), olgu nad siis suurklubidega ülekompenseerijad või teismelised uue raha toetajad? Meeldib City, siis tähistab omakeskis seda tulemust ja ei tule meeldegi kuskil foorumis vatrama tulla. Ma igatahes eelistan seda, et siin on vaikus või muud vennad analüüsivad, sellele, et ühtede teiste uusrikaste teemas kiunub elninjo, miks kõik nende kaotust mõnitamas käivad ja siis on esimene vend manu teemas platsis midagi torkimas. Aga mis siin mina ikka noh.Algselt postitas Wingback Vaata postitustFännidelt siin ikka muljetavaldavalt palju postitusi pärast sellist tulemust, aga hei ... mis siin mina ikka, vaikimine kuld, tundub ..
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar