Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
City tahab teatavasti mõne aasta pärast oma praegust staadionit laiendada 62 000-ni. Täna oli publikut vast 31 000.
Ah ära valeta, 47k midagi näitas ekraanil. Must be true then.
Eetris oli muidugi tükk tegemist, et mitte suure häälega naerma hakata selle numbri peale. Ja täielik kuradi surnuaed ka ikka, alati vaikseks (õigustatult) kirutud Old Trafford on nagu duracelli jäneste laulupidu sellega võrreldes.
Ah ära valeta, 47k midagi näitas ekraanil. Must be true then.
Eetris oli muidugi tükk tegemist, et mitte suure häälega naerma hakata selle numbri peale. Ja täielik kuradi surnuaed ka ikka, alati vaikseks (õigustatult) kirutud Old Trafford on nagu duracelli jäneste laulupidu sellega võrreldes.
Noh, eile väideti samamoodi, et Arsenali kodustaadionil oli peaaegu täismaja (-80 inimest). Reaalsuses olid suured sektorid tühjad.
Kui mõni inglane sellist statsi näitaks, siis oleks briti meedia hullumas.
võttes arvesse erinevaid nüannse (mida ma hetkel ei viitsi lahkama hakata), siis briti meedia on Gerrardi puhul olnud suht-koht vaikne. Ja eks ole mõned kihnu-saarte tüübid veel ikka päris head hooaega tegemas (ja ma ei pean silmas ainult L'pooli poisse)...võib olla on suletud uste taga kokku lepitud, et MM on tulemas ja sellest tulenevalt tegelevad uudiste penetratsiooniga järgmisel aastal.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar