Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üldist ja omapärast inglise jalgpallis

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Miks see ära lõpetati ? Euroopas mängivate võistkondade suhtes, just nende, kel näiteks tuleval teisipäeval oleks Meistrite liiga mäng, oleks reedel mängimine ju pigem kasulik. Üks lisapäev ,et reisida kuskile kaugele Venemaale näiteks aitaks kindlasti. Telekanalid oleks ka õnnelikud ma usun.
    Inglased tõmbavad end reede õhtul mällu ära, siis keegi ei vaata jalkat. Ise ka pooldaks seda varianti, et reedel oleks üks mäng. Bundesligas näite põhjal mulle meeldib.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas vandersell Vaata postitust
    10 aastat tagasi, 03/04 hooajal oli igal reedel üks liigamäng. Väga vahva aeg oli, nädalavahetusel sai oma kuus Premieri mängu ära vaadatud. Seda enam ei mäleta, kui kaua see eksperiment kestis, kas piirdus ühe hooajaga või oli hooaeg varem ka.
    Miks see ära lõpetati ? Euroopas mängivate võistkondade suhtes, just nende, kel näiteks tuleval teisipäeval oleks Meistrite liiga mäng, oleks reedel mängimine ju pigem kasulik. Üks lisapäev ,et reisida kuskile kaugele Venemaale näiteks aitaks kindlasti. Telekanalid oleks ka õnnelikud ma usun.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Suri 1950. aasta MMil Inglismaa koondise väravat kaitsnud Bert Williams. 12 päeva pärast oleks saanud 94-aastaseks

Oli ka vanim elusolev Inglismaa koondislane

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Kümnes kuni kahekümnes koht 6p sees. Relegatsiooni on suht võimatu ennustada.
    Jaanuar. Kvaliteetsemad ja pikema pingiga meeskonnad võtavad oma. 21. voor ses suhtes suurepärane näide. Tagumine ots asub nüüd valmistuma 31. jaanuari olelusvõitluseks. See on mitmele-mitmele klubile püsimajäämise seisukohalt kõige olulisem kuupäev.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Kümnes kuni kahekümnes koht 6p sees. Relegatsiooni on suht võimatu ennustada.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Väravajoone tehnoloogia sai täna korralikud tuleristsed. Või noh minu mäletamistmööda esimene selline 50-50 olukord, mis ilma selleta oleks kindlasti kõneainet pakkunud. Hea !

e. mitte lasta ennast häirida rätikust esimesel pildil.
    krt vaatasin pikalt seda esimest pilti ja mõtlesin, et mida kuradit, kuni lugesin seda rätiku kohta

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Väravajoone tehnoloogia sai täna korralikud tuleristsed. Või noh minu mäletamistmööda esimene selline 50-50 olukord, mis ilma selleta oleks kindlasti kõneainet pakkunud. Hea !

e. mitte lasta ennast häirida rätikust esimesel pildil.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    U ok m8?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Ma ei tea kas see on siit varem läbikäinud aga komistasin sellise põneva doki otsa : Keane and Vieira - Best of Enemies.
    Mehed räägivad suud puhtaks, "maksavad retsepti " ja vaatavad üleüldiselt enda ja klubi kahevõitlustele ajas tagasi.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Jep. Kaebusi pole. Kõige tõenäolisem saaja olnuks Azpilicueta ilmselt?

Leave a comment:

• Fouree
    replied
    Natuke üllatav, et eelmise hooaja 3ndana lõpetanud ja praegugi 3ndal kohal olevast meeskonnast pole mitte ühtegi meest. Ja ilmselt õiglaselt.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    ESPN valis kalendriaasta parima 11, 4-3-3 stiilis:

--------------------MIGNOLET----------------------

ZABALETA----KOMPANY-----VERTONGHEN----BAINES

--------RAMSEY-------Y.TOURE-------BALE---------

-------AGUERO-----VAN PERSIE-----SUAREZ--------

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Mis need väiksed tiimid kurja on teinud, et neid karistama peab?

Leave a comment:

• N4pster
    replied
    Keegi (Cannuman vist) ütles väga õigesti, et kiilakas ei julge suuri otsuseid (punane/penalt) teha. Mis siis veel rääkida suurte otsuste tegemisest suurtes mängudes. Stoki postitus lisaks kinnistab ka seda mõtet. Ta peaks vilistama relegatsioonitiimide müttamisi, mitte suuri mänge , mida ta pidevalt teeb.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Peale eilset on pilt ikka selline:

Mänkule oli ju kasulik et Pool punkte kaotab. Liverpooli püüdmine ja nii samm 4ndale kohale lähemale on palju tõenäolisem kui Chelsea edestamine.

Leave a comment:

Working...
X