Karpin
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üldist ja omapärast inglise jalgpallis
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustKarpin
Casillas
Salgado - Hierro - Puyol - R. Fallos
Figo - Zidane - Xavi - Ronaldo
Messi - Raul
Pluss valikuvõimalus Ronaldinho, Ronaldo, Ruud ja muud sarnased.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHakkasin niisama arvutama, et kui näiteks HIspaanias selline küsitlus tehtaks viimase 20 aasta jooksul, kas siis oleks üldse võimalus, et mõni mees väljaspoolt Reali ja Barcat sinna jõuaks. Ilmselt mitte.
Kommentaar
-
kui nüüd tagasihoidlikult arvamust avaldada, siis igal inimesel, kes Ronaldinho 11-st välja jätab, tuleks silmad peast välja torgata. Sama kehtib ka Cantona puhul.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkui nüüd tagasihoidlikult arvamust avaldada, siis igal inimesel, kes Ronaldinho 11-st välja jätab, tuleks silmad peast välja torgata. Sama kehtib ka Cantona puhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustRonaldo
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitust4 hooaega, unustasid Barcelona hooaja vist.
Ronaldo kahjuks räägiks küsitlusel see, et Reali fännid valiksid Rauli, pluss ka suur osa ülejäänud Hispaaniat ja Ronaldo pole kummagi, ei Reali ega Barcelona, jaoks selline sweetheart.
Kommentaar
-
ma saan aru, et sa etendad keskmist hääletajat. mina mitte.
on viimane hetk hakata inimesi õpetamasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAnderton parem kui Macca? Hmm, tahaks põhjalikumat diskussiooni alustada sel teemal.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkui nüüd tagasihoidlikult arvamust avaldada, siis igal inimesel, kes Romario 11-st välja jätab, tuleks silmad peast välja torgata.
Aga teemasse tulles, siis kahju, et see prem-liigi hääletus nii poliiitliselt korrektne on, sest minu ainus hääl Liverpooli mängijale oleks olnud Fowleri snort-the-line-celebration.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Ched Evans mõisteti vägistamises süüdi ja 5 aastaks vangi.
Küsimus tekib (teadmata üksikasju) mismoodi teine mees sama asja eest süüdi ei olnud siis? Et kui tema seksis selle neiuga siis oli too veel teadvuse juures, aga kui Evansi kord kätte jõudis oli pilt eest?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar