Detsember peaegu käes ja mitte ühtegi sacki? Mis toimub
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
2023-24 Premier League
Collapse
X
-
OT Kahju kuulda, sest oled vincenti'ga mu lemmik kommentaator Eestis. Kes siis kommenteerima jääb, kas see kuskilt läbi käinud juba?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Teisipäeval meistrite liigat. Aga tõsiselt vastates, siis ei oska öelda.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Järvela jääb.Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
OT Kahju kuulda, sest oled vincenti'ga mu lemmik kommentaator Eestis. Kes siis kommenteerima jääb, kas see kuskilt läbi käinud juba?
Kommentaar
-
Homse Burnley vs Sheff U kaotaja vōib end veidi ebakindlalt tunda. Viik muidugi enam kui võimalik.Algselt postitas -21- Vaata postitustDetsember peaegu käes ja mitte ühtegi sacki? Mis toimub
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Unustasin tunnustadaAlgselt postitas mcnamara Vaata postitust
Homse Burnley vs Sheff U kaotaja vōib end veidi ebakindlalt tunda. Viik muidugi enam kui võimalik."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
On kohtute otsustatud, et monopoli ei pea taluma ja võib ideeliselt teha uusi sarju, aga mis see tegelikult tähendaks, eks me näe. Siin arutatakse teema kohta, aga lõpus mainitakse ära et Premmi klubidel mingit võimalust lahkuda pole, suutsid enne seadused nii kirjutada: "British clubs will not be able to join by law"
Kommentaar
-
Kas ma olen ainuke, kes arvab, et tänane liidrite duell näitas ära, et kumbki see hooaeg meistriks ei tule?"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Kuna vaatasin City't Fluminense vastu, olen nõus. Sealt tuleb peagi auruvedur, mis sõidab kõigist üle.Algselt postitas -21- Vaata postitustKas ma olen ainuke, kes arvab, et tänane liidrite duell näitas ära, et kumbki see hooaeg meistriks ei tule?
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Mõtlesin, et teen endise Dominik Solanke nimelise tabeli, mis nüüd peaks kandma uut nime, sest Solanke on hakanud väravaid lööma.
Mängijad, kes on tänavu mänginud ründes, mänginud vähemalt 600 minutit.
Ja tabel tuleb eriti, noh, selline, et uus nimi on lihtne. "Ema, ma olen ManU ründaja!"-halvima ründaja edetabel:
Antony (ManU) - 0 väravat, 0 söötu, 840 minutit
Rasmus Hojlund (ManU) - 0 väravat, 0 söötu, 941 minutit
Kui panna nimekirja "vähemalt viis mängu kaasa löödud"-ründajad:
Rhian Brewster (SHU) - 0/0, 165 minutit
Youseff Chermiti (Everton) - 0/0, 52 minutit
Danny Ings (WHU) - 0/0, 142 minutit
Rodrigo Muniz (Fulham) - 0/0, 229 minutit
Reiss Nelson (Arsenal) - 0/0, 68 minutit
Fabio Silva (Wolves) - 0/0, 264 minutit
Benie Traore (SHU) - 0/0, 387 minutit
Bryan Gil (Tottenham) - 0/0, 145 minutit
Ian Maatsen (Chelsea) - 0/0, 140 minutit
Noni Madueke (Chelsea) - 0/0, 123 minutit
William Osula (SHU) - 0/0, 447 minutit
Divock Origi (Nottingham) - 0/0, 182 minutit
Aaron Ramsey (Burnley) - 0/0, 258 minutit
Mike Tresor (Burnley) - 0/0, 320 minutit
Naouirou Ahamada (CP) - 0/0, 132 minutit
Selle aasta parimad realiseerijad (väravad miinus xG):
Son - Spurs
Kudus - Whu
Hwang - Wolves
Bowen - Whu
Bernardo Silva - Man City
Evan Ferguson - Brighton
Wilson Odobert - Burnley
Mathias Jensen - Brentford
Kulusevski - Tottenham
Bailey - Villa
Mullu valitses seda tabelit Haaland, kes praegu on alles kuskil 450. kohal.
Kõige kehvemad realiseerijad:
Dominic Calvert Lewin
Rasmus Hojlund
Darwin Nunez
Nicolas Jackson
Enzo Fernandez
Marcus Rashford
Yoane Wissa
Jefferson Lerma
Alejandro Garnacho
Morgan Gibbs-White
Eelmine aasta hooaja lõpus oli selline tabel:
Parimad
Harry Kane
Erling Haaland
Gabriel Martinelli
Roberto Firmino
Phil Foden
Martin Odegaard
Rodrigo
Harvey Barnes
Pascal Gross
Dwight McNeil
Halvimad
Patrick Bamford
Eddie Nketiah
Joe Willock
Christian Eriksen
Fabian Schär
Neal Maupay
Dominic Calvert-Lewin
Jamie Vardy
Danny Welbeck
Andreas Pereira
Kommentaar
-
S*ut up!Algselt postitas -21- Vaata postitustKas ma olen ainuke, kes arvab, et tänane liidrite duell näitas ära, et kumbki see hooaeg meistriks ei tule?
Arsenal tuleb ju meistriks!

Kommentaar
-
Naftaderbi oli päris meeleolukas, aga Newcastle on ikka suure vennaga võrreldes vaene. Eduseis mängiti paratamatult maha, sest jaks sai otsa ja pingilt polnd kedagi võtta. Huvitaval kombel lõi City võiduvärava keegi Bobb, kellest ma kuulnudki polnud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar