320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bolton Wanderers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'bolton wanderers\'

    Tottenham vs. Bolton t2na kl.18.00 TPS Star *k6ik vaatama kuidas Bolton v6itu yritab kuigi jah Tottenham saab olema v2ga k6va p2hkel,aga Bolton on ennego neid p2hkleid katki hammustanud.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

    Kommentaar


      Vastus teemale \'bolton wanderers\'

      Algselt postitas budulojus


      Vahepeal oli juttu et Big Sam tahab Kluiverti Reebokile tuua aga see hooaeg ple mina sellest m2ngijst kyll mitte midagi kuulnud,viimati siis kui ta Valenciasse siirdus aga keegi kes Hispaania liigaga rohkem kursis v6iks 8elda kui tulemuslikult ta ka seal m2nginud on??
      regulaarselt katki. vist isegi kaks väravt löönd, aga muidu jah. katki või nii kesteabmitmes valik ründajatest, et väljakul ei käi

      Kommentaar


        Vastus teemale \'bolton wanderers\'

        T2nase Tottenham-Boltoni eelvaade.

        Tottenham on ilma Jenaseta ja kellel on vigastus ja ilma Davidsita kes on k6rvaldatud.

        Manager Jol peab hakkama saama ka ilma Midota(p6lv) ja Defoe peab arvatavasti ees m2ngima.
        Bolton tervitab tagasi kaitsjat Jaidi ja O`Birenit.

        Tottenhami VV Robinson r22gib, et nad peavad kindlad olema et nad l6petavad neljanda 4 kohaga! Ja loodab vaadata meistrite liiga finaali ja Barcelona v6itu./see oleks hea l6pp meie hooajale. Oleme „autoroolis“ ja see s6ltub meist endist.meil on kaks m2ngu j22nud ja kui need v6idame on meil v6imalus olla meistrite liigas j2rgmisel hooajal.

        Big Sam R22gib,Paljud m2ngijad on teinud sellel aastal head t88d, ja ma otsustasin neil puhata lasta ja anda neile natuke aega, et nad saaksid patareisid laadida. Aga p2rast laup2evast v6itu Charltoni yle peavad nad tulema trenni m6ttega, kas neid valitakse t2nasele m2ngule.V6ibolla ei maga nad nii rahulikult oma voodites, kui nad harjunud on. See on tervislik asi. See stimuliseerib m2ngijate vaimset poolt ja paneb m2ngija paremini m2ngima.

        Boltoni t2nane m2ngijate valik.
        Bolton : Jaaskelainen, Walker, Hunt, O\'Brien, N\'Gotty, Ben Haim, Jaidi, Gardner, Faye, Campo, Speed, Okocha, Nakata, Giannakopoulos, Davies, Nolan, Pedersen, Vaz Te, Borgetti.

        Speed k6ige kogenuim m2ngija..Premieri liiga ajaloos, 480 osalemisega.ja ikka ei yhtegi punast veel,kas saab veel korralikum m2ngija olla??
        Viimane kord kui lubid Londonis kohtusid oli tulemus j2rgmine

        Tottenham Hotspur 1-2 Bolton Wanderers
        23 October 2004 - Ref: Chris Foy
        Spurs scorer: Keane 41
        Bolton scorers: Jaidi 11, Pedersen 75

        ja sygisel Reebokil toimunud m2ng
        Bolton Wanderers 1-0 Tottenham Hotspur
        7 November 2005 - Ref: Howard Webb
        Bolton scorer: Nolan 32

        HEAD TO HEAD TOTALS
        League: Spurs 33 wins, Bolton 31, Draws 11
        Prem: Spurs 4 wins, Bolton 6, Draws 3

        HEAD TO HEAD at Tottenham
        League: Spurs 22 wins, Bolton 9, Draws 6
        Prem: Spurs 3 wins, Bolton 2, Draws 1

        V6it Charltoni yle 4-1 oli viimasest 5 m2ngust esimene kus suudeti j2lle v2rav lyya.
        Viimase 10 minutiga m2ngus on suudetud lyya 12 v2ravat,selle n2itajaga ollakse teisel kohal Arsenali j2rel kes seda on suut teha 15 korral ja seda ka Boltoni vastu.
        Sel hooajal on Bolton viigistanud 10 m2ngu,vaid t2nane vastane ja Aston Villa on suut enamat.V66rsil pole suudetud v2ravat lyya juba 279 minutit,viimati Jaidi kaotus m2ngus Middlesbroughi vastu 4-3 26 m2rtsil.

        T2na tuleb j2lle hea andmine kuna m2lemal meeskonnal on veel mille nimel v6idelda.
        kahjuks ei oska isegi enam ennustada arvatavat algkoosseisu kuna viimastest m2ngudes on need v2ga erinevad olnud.

        Kel soovi t2nast m2ngu n2ha siis yks v6imalus on TPS Stari vahendusel,ylekanne algab 17.55.









        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

        Kommentaar


          Vastus teemale \'bolton wanderers\'

          Esimene poolaeg l2bi ja hetke seis 0-0 Boltoni m2ng oli p2ris aktiivne samas koduv6istkond ei suutnud mitte millegiga silma paista.meie parim v6imalus oli 9min.kui nakata l88k lendas ristnurka.30min.Campo l88k v2rava eest lendab yle,33min.Gary Speedi kord v2rava eest yle k6mmutada.34min on j2lle aktsioonis vanameister Speed kelle tsenderdusele saab ohtlikult jala vahele Tottenhami kaitsja kui koduv6istkonna 6nneks saab vv Robinson selle palli lihtsalt k2tte.40min.Steliose l2hil88gile j22b j2lle kaitse ette.Tottenham ei suutnud mitte midagi esimesel poolajal korda saata,Jussil polnud yldse 6nneks t88d.Oleme teise poolaja ootuses.
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

          Kommentaar


            Vastus teemale \'bolton wanderers\'

            Teine poolaeg ka l2bi ja kahjuks Lennoni 60min.v2ravast kaotus 1-0,aga seda peab kohe 2ra mainima et Tottenhamil oli ka 12 mees platsil see rohelise s2rgi ja vilega.

            teisest poolajast natukene.48min.Tottenhami l2hil88gile j22b v2ravajoonel Ricardi Gardner ette,49min.Danny Murphy l88k napilt m88da,51min.Lennoni l88k 16meetrilt napilt yle.52min.Bolton vahetab Vaz Te sisse Borgetti v2lja.53min.Tainio l88gi saab Jussi kergelt k2tte^,60 min.Lennon purjetab l2bi meie olematu kaitse ja seis 1-0 on t6siasi.62min.Boltoni teine vahetus Okocha sisse Nakata v2lja,63min.Speedi l88k napilt v2ravast m88da,72min.Niky Hunt kollane,74min.t6mmatakse selget karistusalas maha Stelios kuid kohtuni on selline P...vest et tema vile vaikib,kui juba sellise mahat6mbamise eest pannut ega kaarti ei anta siis mille eest veel???????????
            76min karistusl88k Boltoni kasuks,l88ma l2heb Okacha kelle esimene l88k lendab myyri kuid tagasi tuleal palli v6tab ristnurgast vv Robinson,78min vahetab kodumeeskond Defoe v2lja Reid sisse.79min.Lee l88k yle v2rava,82min.Stalter l88b 12m yle,83min vahetab Bolton v2lja Speed sisse Pedersen.83min.Ricardo Gardner kollane.87min Tottenham vahetab viga saanud Murphyt asendab Davenport,88min.Barnard kollane,89min.Campo l88gi pyyab vv,90min.Campo l88k selgelt v2rvast m88da,90+2 Hunti l88gi pyyab vv Robinson,90+3min.Pederseni peal88gi saab vv k2tte.90+3 v2ga aktiivselt m2nginud Campol on hea v6imalus viigistaa aga j2rjekordselt on l88k ebat2pne.90+3 min saab Campo veel kollase ja peale seda rohelises s2rgis vilega Tottenhami m2ngija l6petab selle jama.

            Nyyd j22b vaid loota et Arsenal suudab CL Finaali v6ita ja siis sellega kaoks Tottenhamil igasugune v6imalus p22seda CL-sse.Kuna minu arvamus on et ega nad eelringidest kyll edasi ei p22se ja teevad samamoodi Inglisjalgpallile h2bi nagu seda Everton suutis.Ja selle m2nguga arvatavalt kaotasime ka meie v6imaluse Euroopasse saada.

            Selline kysimus et mille alusel Inglise liigas antakse Intertoto Cupi kohti????

            T2nase m2ngu parim Campo!!
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

            Kommentaar


              Vastus teemale \'bolton wanderers\'

              hooaeg siis l2bi ja saavutuseks 8 koht is algul tundub isegi hea aga kui vaadata l2hemalt hooaja jookusl toimunut siis oleks p2ris reaalne olnud v6idelda ka CL koha eest aga l2ks nii et ei saanud enam yldse euroopasse.Esimene uudis siis puudutab neid kel kahjuks v6i 6nneks on p2evad Boltonis loetud,need siis ka on kes lahkumas Oscar Perez, Bedi Buval, Matt Jansen, Bruno N´Gotty, Khaliou Fadiga ja Jay-Jay Okocha.M6ned nimed suht tundmatud aga kolm viimati nimetatud j2tsid ennast igaveseks Reeboki ajalooraamatusse.
              Ytleme nii et Reebokile on saabumas uus ajastu kus yritatakse meeskonda k6vasti noorendada aga eks ikka m6ni vanem ka alles j22b,hetkel tean et Speed peaks veel yhe hooaja m2ngima meil,Stelios on suur kysim2rk sest juba l6ppenud hooaja alul tahtis ta v2ga Liverpooli minna aga 6nneks j2i see 2ra,Jussi pikendas lepingut veel 2 aasta v6rra ja lubas et oma karj22ri tahab ta ka l6petada meil.Campot loodan ma ka tuleval hooajal meeskonnas n2ha ning sama kehtib ka Ben Haimi kohta kuigi veel ise mainisin et parem kui lahkub.
              Nyyd v2ga tahaks teada kes siis uued tulijad on aga kardan kas suudab uuel hooajal olla nii konkurentsi v6imelised kuis seda olime kaks viimast hooaeg.
              Minu jaoks parim uudis oli see et Big Sam ei saanud Inglise koondise tyyri juurde muidu ei tea kes oleks meile tulnud v2gesi juhtama ja teinud meie meeskonnast ka sounessi syndroomiga klubi.
              Ja Manu hoidku oma k2ed Nolanist eemal.

              oli tore ja v6itluslik hooaeg,kena suve neile kes Boltonile p8ialt hoidsid kuid usun et neid oli kahjuks v2ga v2he.

              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

              Kommentaar


                Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                Matt Jansen on küll tüüp, keda pea iga Championshipi tiim nähtavasti oma ridades näha tahaks... ja miks mitte ka mõni Premieri alumise osa meeskond. Viimastel aastatel pole küll mees midagi erilist näidanud, kuid vähemalt hooajast 2001/02 jättis ta ülihea mulje. Ei usu, et ta nüüdseks kõik oma oskused kaotanud on... kuigi pärast toda mootorrattaõnnetust ei ole Jansen siiski vist enam päris see, kes ta enne oli. Seega äkki oleks lootust teda isegi League 1-s näha... hmm, kui, siis pigem ikkagi põhja pool. Samas väga suur kui.

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                  Meil siis ka paremad valitud.

                  Aasta parim-Ricardo Gardner,2.Kevin Nolan,3.Stelios
                  Aasta Noorm2ngija-Joey OBrien
                  M2ngijate poolt valitud Parim-Ricardo Gardner
                  Aasta Uustulnuk-Abdoulaye Faye
                  Meedia Aasta M2ngija-Kevin Nolan
                  Kuldne Saabas-Stelios 12 kolliga
                  Man of the Match-Jussi J22skelainen
                  Parim m2ng-Kodus Arsenaliga 2-0 3.dets.2005
                  Aasta v2rav-Kevin Nolan vs.Tottenaham 7.11.05

                  Uuest hooajast et paikka on pandud kaks hooaja eelset m2ngup2eva,22 juuli kodus Burnley ja 29 juulil Pride Parkil Derby Countyga.

                  Ja seda et Ian Walker s6lmis uue 2 aastase lepingu ja loodab v6ita omale esiv2ravavahi koha.Edu talle siis.
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                    Johnson siis järgmine hooaeg võibolla Boltoni ridades.

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                      Algselt postitas Drogba


                      Johnson siis järgmine hooaeg võibolla Boltoni ridades.
                      see on hea kui uusi n2gusi ka tulemas on!!
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                        jess v6ib selle kohta lausa 8elda,Hamann nyyd siis Boltoni oma poiss.
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                          hamman on saanud vanadekoduiealiseks. head pensionipõlve

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                            Hamann pole veel kuhugi läinud, niiet hoia oma hobuseid.
                            Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                            Cry welcome to the song.
                            And as it lifts you, time to move on.
                            We go!

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                              Algselt postitas Sajets


                              Hamann pole veel kuhugi läinud, niiet hoia oma hobuseid.
                              nu hamanni enda kommentaaridest v6ib kyll juba v2lja lugeda et ta tuleb boltonisse.ja kui h2sti l2heb siis manust peakisme omale saama Fortune kes saatis sotlased pikalt ja pidi valima siis kas meie v6i man.city vahel.sotlased olid talle aint yhe aasta pikkust lepingut pakkunud aga fortune ei taha oma peret aint aastaks sotimaale viia ja on otsustanud nende kahe klubi vahel valida.
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'bolton wanderers\'

                                Ivan Campo pikendas oma lepingut veel 2 aasta v6rra!!!see on v2ga hea uudsi kuna mees suudab peale kaitse ka poolikus m2ngida.vajalik mees igatahes.
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

                                Kommentaar

                                Working...
                                X