ahjaa-veic off topic,aga rüstüga seoses tuli meelde värav eelmine nädal CL-s,kus ta jõhkralt jalaga rinda/näkku sai. Arvan, et tolle kolli oleks pidanud lugemata jätma...vastukõla?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Parim väravavaht?
Collapse
X
-
miks lugemata jätma? ise tõrjus ju ründajale ette kes selle enne rüstule peale prantsatamist sisse lõi. ega ta ei tõuganud ju rüstut eemale vaid lihtsalt kukkus peale lööki rüstule peale
ahjaa-veic off topic,aga rüstüga seoses tuli meelde värav eelmine nädal CL-s,kus ta jõhkralt jalaga rinda/näkku sai. Arvan, et tolle kolli oleks pidanud lugemata jätma...vastukõla?
-
pole eriti riimis aga keda kotib
to the tune of rudolph the red-nosed reindeer:Orginally posted by eston
nothing more to say than
BIG PETER SCHMEICHEL
ja bartezi ahv on selgelt ülehinnatud
schmeichel the red-nosed goalie
had a little kinky dream
he wanted to be naked
in front of dave seaman
BE KIND TO QUEERS!
Kommentaar
-
Eksid siinkoal Aif, ma pidasin slmas ka koski verbaalseid väljendusi. Ta ei hõõru kogu aeg Sunderlandi nina alla, nagu meie kallis kodumaa kaitsja Berg Newcastle'ga tegi, aga olgem ausad, kui läheb PL-st jutuks, tulevad ikka tahes tahtmata sisse Quinn ja Philips ja Sorensen ja ...Orginally posted by aiFo
tohoh! minu arust on safc fännid oma tiimi mängijate parimaks tunnistamisel suht tagasihoidlikult ennast yleval pidanud... v6tame v6i kevin phillipsi. ma ei kahtle, et kosk teda yheks parimaks peab, aga parima ryndaja väljapakkumisel oli kosk suht vagusi selle koha pealt... kui ma nyid 6ieti mäletan...
seega miq... läks vist pisut märgist mööda see kriitika... juhtub...
Jube Tige Kala
Kommentaar
-
to Miq
Ja sina muidugi ManU mehi ei maini üldse, kui jutt Premieri peale läheb.......
See on ju loomulik.Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Kommentaar
-
Nojah, tegelt see ei olnud üldse teravatõmbamisena mõeldud - lihtsalt Sorensen ei ole kindlasti mitte Premieri väravavaht (mitte ainult minu arust), sellepärast tundus su väide veidi noh, kohatu. Oleme ikka sõbrad edasiOrginally posted by Kosk
Ja sina muidugi ManU mehi ei maini üldse, kui jutt Premieri peale läheb.......
See on ju loomulik.
Jube Tige Kala
Kommentaar
-
näpuviga... a aiFo haarab sest vähesestki!
miq, sa v6id ka neid teisi inhvormeerida, kes sinuga yhte meelt on, et sorensen siiski ON premieri väravavaht (safc peaks ju ike veel premieri klubi olema?)Orginally posted by Miq
lihtsalt Sorensen ei ole kindlasti mitte Premieri väravavaht (mitte ainult minu arust),
pealegi yks parematest.... njaaa...
a loodetavasti saad pooleteist nädala pärast ka ise näha, kuis tommy manu vastu tegutseb... loodetavasti ei ole aint kohtunikud sama jobud kui eelmisel korral mil need 2 tiimi kohtusid sol'il...
Kommentaar
-
Barthez parim???
Beats me kuidas keegi üldse julgeb selle teema all Barthezi nime suhu võtta??? PL-s on ta võtnud 7 mängus oma selja tagant 13 palli!!!
see mis ta newcastle vastu tegi oli ikka päris lahe... kusjuures viimaste mängude väravatesadu (peale korralikult mängitud lille ja ipswichi mängude) on olnud täielik müstika. kõik ei ole ju ka kaitseliini eksimused. kui oleks nii oleks kaitse juba fergie poolt maha müüdud. samuti peab väravavaht kaitsjad nii töötama sundima, et ohtlike olukordi nõnda palju ei teki.
p.s. vaatan asja ainult selle hooaja poole pealt. eelmine aasta oli barthez loomulikult üks PL- tippe.
Kommentaar
-
Orginally posted by priity
Beats me kuidas keegi üldse julgeb selle teema all Barthezi nime suhu võtta??? PL-s on ta võtnud 7 mängus oma selja tagant 13 palli!!!
njah, ma kahtlen, et sa arvestasid sellega, et kui barthez oli vigastatud, mängis tema eest carroll, nt Aston Villa vastu. nii et ei ole 13, oopis 12 ja mitte 7, vaid 6 mängus
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Nonii, kõik, kellel on midagi halba öelda Thomas Sorensen`i kohta, siis vaadake näiteks seda:
Sorensen ON tõsiselt hea väravavaht ja keegi ei saa midagi selle vastu öelda (kes vähegi on näinud mängimas seda Taani puurilukku).Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar