no worries
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Väidetavalt tahtvat Newcastle Carrollit laenule, võimalusega ta hooaja lõpus välja osta. Laenuleminek oleks minu arust täielik jaburus. Klubi teeks endast veel suurema naljanumbri üleminekuturul, kui ta seda enne oli (olgugi, et see on pea võimatu). Kui Newcastle suurt Andyt tagasi tahab siis ostku kohe ja praegu, nad teavad mida nad ostavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustVäidetavalt tahtvat Newcastle Carrollit laenule, võimalusega ta hooaja lõpus välja osta. Laenuleminek oleks minu arust täielik jaburus. Klubi teeks endast veel suurema naljanumbri üleminekuturul, kui ta seda enne oli (olgugi, et see on pea võimatu). Kui Newcastle suurt Andyt tagasi tahab siis ostku kohe ja praegu, nad teavad mida nad ostavad.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blackened Vaata postitustHispaania U-19 näitas äärmselt sümpaatset mängu, kaasa arvatud Susoga loodame, et suudab ennast lähiaastatel ka esindusmeeskonda mängida.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mnjah, puhkusel sai imestusega seda Carrolli-värki jälgitud. Rodgers pole meest veel treeningutel näinudki ja juba laenab ning müüb. Ei meeldi mulle see lugu kohe üldse. Paistab, et tegemist on mingi taktikadogmaatikuga. Jube.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Täna igatahes lennatakse üle lombi. Suso ja Robinson puhkust nautida ei saa. Aquilani, Pacheco, Cole ja Wilson on esialgu tagasi.
Nimekirjas pole olümpiakoondiste mehi Suarez, Coates, Bellamy.
The Reds will cross the Atlantic for two weeks, playing games against Toronto FC in Canada on July 21, AS Roma at Fenway Park on July 25 and Tottenham in Baltimore on July 28.
Below is a list of the players who will take part in the tour:
Charlie Adam, Daniel Agger, Alberto Aquilani, Jamie Carragher, Joe Cole, Jon Flanagan, Adam Morgan, Stephen Sama, Brad Smith, Suso, Andy Carroll, Peter Gulacsi, Brad Jones, Glen Johnson, Daniel Pacheco, Lucas Leiva, Jose Enrique, Stewart Downing, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Jay Spearing, Raheem Sterling, Danny Wilson, Martin Kelly, Krisztian Adorjan, Fabio Borini, Nathan Eccleston, Jordon Ibe, Ryan McLaughlin, Andre Wisdom, Danny Ward, Jack Robinson.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tõesti see Andy ümber alanud trall käib vastukarva. Nagu mcn juba ütles, pole ju veel trennigi saand. Laenule andmine oleks kõige hullem - põhimõtteliselt jälle restart, hea vorm nulli ja enesekindlus taas alla. Müümine (mida erinevate kollaste lehtede andmetel võidakse aksepteerida) pole nagu kah võimalik, hetkel oleks kahjum tohutu ja häbiplekk suur. Ning milleks üldse temast vaja lahti saada, kui vorm ja eneseusk tagasi. Ok, saan ehk aru, kui ta ei sobi mingisse kindlasse mänguplaani koos Luis ja Boriniga, aga mis siis kui see tiku-taku ei tööta? Mängimatu targetman oleks vähemalt siis vajalik. Pealegi oskab jalgadega mängida küll kui vaja. Igaljuhul, kui jääbki paigale, polnud see käitumine nüüd küll väärikas ega vajalik klubi poolt.
ps Nõmedad ajad on nendel usamaa tuuri mängudel meie jaoks.★★★★★★
Kommentaar
-
pole vaja AC osas üle mõelda.
ma nüüd küll väikest näppu pakule ei pane, kuid tõenäoliselt on BR teda koondise trennis näinud... ja mõnes mängus ka.
pealegi ei tohiks unustada toda pooltõde, et targetman'id avanevad vanuses 25-26 - selles valguses poleks paha AC laenule saata. Eks plusse ja miinuseid tuleb paberile üksjagu - kes viitsib, võib lahti kirjutada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
asi vast polegi selles, et millal targetmännide kõige magusam iga on, vaid pigem asjaolus, et BR ei kasuta - ega ka kavatse - taolist karakterit ja seega pole mõtet hoida meest, kellest kunagi nkn sittagi tolku pole (rogersi arust). lisaks ei tasu ändi misiganes summa eest müüki näha ka kui tohutult sitta diili, sest...fernando torres.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
tglt on asi selles, et ac ei öelnud br'ile, mis shampooni ta kasutab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustlisaks ei tasu ändi misiganes summa eest müüki näha ka kui tohutult sitta diili, sest...fernando torres.
PS. oma kommentaariga ei taha üldse seda totrat vaidlust jälle üles tõmmata, aga no väita, et need need tehingud emmale-kummale poole nüüd palju rohkem tulusad olid, oleks ka veits ülekohtuneLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar