Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNo olgem ausad, villa ei olnud täna mitte munnigi väärt. Külamansa. Kust kurat kobistatakse see värav ära, ei tea Suarez on parim vemps üldse meil. Viimased mängud on rabelenud ning ohtlike olukordi tekitanud. Enriuqe'l mingitlaadi vigastus, et välja vahetati?★★★★★★
Kommentaar
-
selline aeg premierleague.com lehel: Tuesday 10 April 2012 | Ewood Park | Kick-off 22:00
Kas see teeb meie ajas keskööl või 23.00?
E: Leidub meil raamatupoodides eestikeelset (või siis inglisekeelset) lugemist Hillsborough kohta?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustE: Leidub meil raamatupoodides eestikeelset (või siis inglisekeelset) lugemist Hillsborough kohta?
Kommentaar
-
kuda KK Blackburnis kaotused võiduks pööras - ajad on teised, kuid õnneks ei pea kõike üksi tegema.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkuda KK Blackburnis kaotused võiduks pööras - ajad on teised, kuid õnneks ei pea kõike üksi tegema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hea mäng täna oleks mulle tohutu üllatus. Miski senisel hooajal sellele ei viita, et 'pooli mehed end liigutada viitsiksid. Aga eks neid üllatusi ikka vahetevahel sünnib. Vist.
Everton on supervormis. Loodetavasti piikisid liiga vara.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Blackburn on ellujäämis instinkti leidmas ja me oleme rohkem kui võimelised jälle Robin Hoodi tegema. Steal from the rich, give to the need.
Kenny jälle pahane★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustBlackburn on ellujäämis instinkti leidmas ja me oleme rohkem kui võimelised jälle Robin Hoodi tegema. Steal from the rich, give to the need.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustBlackburn on ellujäämis instinkti leidmas ja me oleme rohkem kui võimelised jälle Robin Hoodi tegema. Steal from the rich, give to the need.
Kenny jälle pahaneMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar